Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Δυναμικό ντεμπούτο στα μπαράζ ο Περαμαϊκός, 3-0 τον Απόλλωνα Ευπαλίου

Published

on

“Εκρηκτικό” ξεκίνημα στα μπαράζ για τη Γ’ Εθνική έκανε ο Περαμαϊκός. Η ομάδα του Αχιλλέα Ανδριανάκη μπροστά σε πολλούς φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν το γήπεδο υπέταξε με 3-0 τον πρωταθλητή Φωκίδας Απόλλωνα Ευπαλίου και έκανε ένα τεράστιο βήμα για την επάνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Οι “πράσινοι” έδειξαν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους, αφού με το καλησπέρα, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκαν με 2-0.

Μόλις στο… 1′ ο Τσαγκάρης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενος την πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Πέρρου. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Περαμαϊκός στο 8′ διπλασίασε το σκορ με τον “δαιμόνιο” Γεωργίου να βρίσκει στόχο με σουτ εκτός περιοχής.

Το τελικό 3-0 ήρθε στο 58′, όταν ο Γεωργίου αστόχησε σε πέναλτι(απόκρουσε ο τερματοφύλακα) και στην επαναφορά ο Κοττάκης σκόραρε.

Διαιτήτευσε ο Κελεκίδης από το σύνδεσμο Αθηνών.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ: Κατσικούρης, Μικρούλης, Λάππας(58′ Νούχο), Βουρνάζος, Μεγαλοοικονόμου, Σερμάδι, Τσαγκάρης(82′ Παλυβός_, Πέρρος(69′ Μεσσήνης), Μιτσάνι, Γεωργίου, Κοττάκης(82′ Ταλαμπέκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πετσίνης, Καζανάς, Ζέρβας Κ.(4′ λ.τρ. Αγρογιάννης), Θωμόπουλος(82′ Ζέκα), Θανάσιος, Ζέρβας Γ., Καραγιάννης, Αποστολόπουλος, Ανδρεόπουλος, Σιαλμάς, Γεωργουσόπουλος.