Connect with us

4ος Όμιλος

Δυναμικό… come back και προβάδισμα για Ιερόθεο

Published

on

Δυναμικό… come back  έκανε ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος για την 3η αγωνιστική του ομίλου των μπαράζ πήρε μια πανάξια και πεντακάθαρη νίκη επικρατώντας με 3-1 του Αιγάλεω στο γήπεδο του Ηφαίστου μπροστά σε 1000 φιλάθλους. Οι ‘κιτρινόμαυροι’ παρά την ήττα της Τετάρτης από την Προοδευτική, έδειξαν άλλο πρόσωπο με τον Ισίδωρο Σταυριανό να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα βάζοντας  τους Κούντου, Νιζάμη και Χίσο αντί των Αλεξίου, Γεωργίου και Αλιμπά. Η κίνηση αυτή αποδείχθηκε ικανή για να χαρίσει το τρίποντο στους ‘κιτρινόμαυρους’ οι οποίοι πατούσαν καλύτερα από τον αντίπαλο και έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και φρεσκάδα. Όσον αφορά το Αιγάλεω, οι παίκτες του Γιώργου Σουρλή για δεύτερο εκτός έδρας ματς δεν ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες του αγώνα και ήταν φυσικό και επόμενο να το… πλήρωναν μένοντας στους 3 βαθμούς και την 3η θέση.

Πλέον, ο αγώνας με τον Αετό Κορυδαλλού αποκτά χαρακτήρα… τελικού για τον Ιερόθεο αφού θα πρέπει να αξιοποιήσει το τρίποντο απέναντι στο Αιγάλεω προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα για την άνοδο. Αντίθετα, το Αιγάλεω θα κληθεί να κάνει το 3Χ3 εάν θέλει να κερδίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προδιαγραφές για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 3′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μπερτσιάς με πάσα βρήκε τον δαιμονισμένο Άγγελο Πανούση ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Μουκέα γράφοντας το 1-0. Στο 7′ το Αιγάλεω πήγε να ισοφαρίσει όμως ο Ρουμπής είπε ‘όχι’ στο φαουλ του Κώστα Παπουτσή. Στο 13′ ο Παπουτσής απείλησε και πάλι με φάουλ όμως ο Ρουμπής με εκπληκτική επέμβαση έδιωξε πάλι σε κόρνερ. Στο 28′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0, όμως ο Μπερτσιάς έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στο δοκάρι του Μουκέα. Ό,τι δεν έγινε στη συγκεκριμένη φάση συνέβη στο 35′, με τον Κακλαμάνο να εκτελεί το φάουλ και ο Νιζάμης που νίκησε τους πάντες στον αέρα με κεφαλιά έκανε το 2-0, αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι. Η απάντηση του Αιγάλεω ήρθε 10′ αργότερα με τον Κοκκιναρά να εκμεταλλεύεται τη σύγχυση στη καρέ του Ρουμπή και με πλασέ να μειώνει σε 2-1.

Στην επανάληψη, το Αιγάλεω μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο με το σουτ του Παπουτσή στο 54′ να περνάει μόλις άουτ. Στο 65′ ο Μουκέας μπλόκαρε το σουτ του Χίσο, με τον Ιερόθεο να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 69′ όταν ο Καλογερής έκανε τη κεφαλιά και ο Μουκέας έδιωξε δύσκολα με το ένα χέρι. Έντεκα λεπτά αργότερα, η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε το 3-1. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Κυριαζή η μπάλα έφτασε στον Γιασίν Αλιμπά, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.Στο 85′ ο Κοκκιναράς έκανε ωραία ατομική ενέργεια με τη μπάλα να φεύγει αρκετά άουτ, ενώ ο Μουκέας σταμάτησε το ψηλοκρεμαστό σουτ του Μπερτσιά στο 87′ στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Ισίδωρος Σταυριανός) Ρουμπής, Κουμπούλης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι Καλογερής, Κούντου (70 Αλεξιου), Μπερτσιάς, Καραμέρης, Χίσο (77 Αλιμπας), Νιζάμης (64 Κυριάζης), Πανούσης.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Γιώργος Σουρλής) Μουκέας, Παπουτσής, Τζαφερακος, Κωνσταντόπουλος, Ναυπλιώτης, Παπαθανασίου (84 Μηλιωνης), Σταύρου (71 Λοιζίδης), Φουκαράς (46 Μεχμέτογλου), Ρούσσος, Πασάς, Κοκκιναράς.