Connect with us

slideshow

Δυνατό τεστ στην Ελευσίνα (φωτο)

Published

on

Δυνατό τεστ έδωσε ο Πανελευσινιακός χθες στην έδρα του καθώς αντιμετώπισε τον αξιόμαχο και αρκετά ποιοτικό Ατρόμητο Αχαϊας. Αμφότερες οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με το συγκρότημα του Φώτη Θανέλα να εμφανίζει στο γήπεδο θετικά στοιχεία μπροστά σε περίπου 350 Ελευσίνιους. Πάντως, οι «σταχυοφόροι» έδειξαν ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμη και θα έχουν στη διάθεση τους περισσότερο από ένα μήνα προκειμένου να παρουσιαστούν έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα, οι Αχαϊοί κυκλοφορούσαν πολύ καλά τη μπάλα ωστόσο εμφάνισαν αδυναμίες στην τελική προσπάθεια.

 

Στο αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το… καλημέρα, καθώς στο 7’ ο Μιχελής εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κωνσταντινίδη από δεξιά και με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0. Οι ‘’κόκκινοι’’ ισορρόπησαν στη συνέχεια και έφτασαν στην ισοφάριση στο 42’ με τον Μαντά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Τσακιλτζίδη και με όμορφο πλασέ έφερε το ματς στα ίσια.

 

Στην επανάληψη τόσο ο Φώτης Θανέλας όσο και ο Θεόδωρος Ανδριόπουλος πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές ενώ δοκίμασαν διάφορα σχήματα με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

 

*Χρόνο συμμετοχής πήρε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πανελευσινικαού, Παντελής Ριζογιάννης, ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας) Τσακιλτζίδης, Κωνσταντινίδης (67′ Κατσίκιας), Πλάτανος (83′ Σιδηρόπουλος), Ευθυμίου (67′ Κολοβός), Παπαπαναγιώτου (83′ Μακρίδης), Τροϊρης (46′ Ριζογιάννης), Ρούσεφ (46′ Τουρνάς), Ουέλινγκτόν (67′ Μαρής), Σωτηρόπουλος (73′ Ξύδης), Μιχελής (50′ Κουσκουνάς), Κρολ (59′ Αλεξανδρόπουλος).

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Θεοδωρος Ανδριόπουλος) Τζουραμάνης, Λιβάνης, Φούφουλας, Σίδερης, Θωνιάτης, Ντόμας, Νικολόπουλος, Γκάτσης, Γραμματικόπουλος Ν., Βαβάτσικος, Μαντάς

 

Στην επανάληψη έπαιξαν για τους Αχαιούς οι Γραμματικόπουλος Γ., Βέρρας Θ,, Βέρρας Χ., Λαμπρόπουλος, Αθανασίου, Μάζος, Λαθύρης, Μυλονόπουλος, Μπαρδάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply