Connect with us

8ος Όμιλος

Δυνατό φιλικό-γιορτή ο Πανελευσινιακός- 2-2 με την Ουγγρική Veszprem

Published

on

Μια πολύ όμορφη γιορτή διοργάνωσε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Ελευσίνας η διοίκηση του Πανελευσινιακού, σε συνεργασία με τον δήμο Ελευσίνας και την ΚΕΔΕ. Με αφορμή τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση του Πανελευσιναικού και υπό την αιγίδα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, που για φέτος ήταν η πόλη  της Ελευσίνας, διοργανώθηκε φιλική αναμέτρηση με την Ουγγρική Veszprem , ομάδα αντίστοιχα Γ’ Εθνικής.

Ο κόσμος που παραβρέθηκε παρακολούθησε μια όμορφη και δυνατή αναμέτρηση και ήταν μια καλή ευκαιρία για τους Ελευσίνιους κόντρα σε μια ομάδα που έχει 14 επίσημα παιχνίδια στα πόδια της.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, από ένα καλό ημίχρονο είχαν και οι δυο ομάδες. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο 2-0 με γκολ των Αντωνακόπουλου(11′) και Βεζυρτζόγλου(13′), ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει περισσότερο το σκορ.

Στην επανάληψη οι “σταχυοφόροι” έκαναν αρκετές αλλαγές, σε συνδυασμό με την είσοδο αρκετών βασικών παικτών των φιλοξενούμενων, ο ρυθμός άλλαξε και οι Ούγγροι κατάφεραν να κάνουν το 2-2 με πέναλτι του Μάφορ(67′) και του Γκάλφι(76).

Διαιτήτευσε ο Μάνουρας.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(Μουράτ Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου, Συριόπουλος, Ανδριόπουλος, Ξενοπανάγος, Μαρής, Αντωνακόπουλος, Βεζυρτζόγλου, Σεκούμπα, Ερέρα. Έπαιξαν και οι Μουσκάι, Βαγγέλης, Καραγιάννης, Μπούσης, Γκλώτσος, Παλιγγίνης, Καραγιάννης, Παπατζίκος.

VESZPREM(Πέτου Τόμας): Χένιγκερ, Ντόμπσα, Ζατσάν, Γκουντέρ, Τάκατς, Κόβατς, Κρεβς, Ισλαζάι, Ρέντλινγκ, Κερέστες, Γκάλφι. Έπαιξαν και οι Μπακντάουφ, Βας, Ράπο, Μαφόρ, Μπονάι, Βάργκα, Σένινγκ.

 

  • Στην αναμέτρηση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Ελευσίνας Αργύρης Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ Κλέαρχος Τζαφέρης και η Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Ζωή Στραϊτούρη.