Connect with us

4ος Όμιλος

Δυσαρέσκεια για Καλαϊτζίδη στην Προοδευτική

Published

on

H αποβολή του Μίλτου Καλαϊτζίδη στο 1’ μόλις λεπτό δυσαρέστησε  τους υπευθύνους της Προοδευτικής .

Ο παίκτης δεν κράτησε τα νεύρα του στο ξεκίνημα του αγώνα κτύπησε αντίπαλο με αποτέλεσμα να αφήσει την ομάδα στο ντέρμπι με τον Εθνικό με 10 παίκτες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, στερώντας της ουσιαστικά το δικαίωμα  να διεκδικήσει και τη νίκη. Στους «βυσσινί» αυτό θεωρήθηκε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα και ο παίκτης θα τιμωρηθεί κι από την διοίκηση.

*Ικανοποίηση επικρατεί στον σύλλογο για τον κόσμο της ομάδας που ενίσχυσε σημαντικά τους παίκτες ενώ είχε και υποδειγματική στάση .

Χαρακτηριστικά ο Γενικός Αρχηγός Αλέκος Νταβέλης δήλωσε:

«Οι φίλαθλοι μας με την άψογη στάση τους έδειξαν ότι  ήταν λάθος η απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει σε περισσότερο κόσμο να δώσει το παρών . Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση τους. Τους θέλουμε πάντα κοντά μας , σε κάθε παιχνίδι.»

*Η Προοδευτική ευχαριστεί τη διοίκηση του Εθνικού  για την άψογη φιλοξενία και  υπόσχεται να ανταποδώσει στο β’ Γύρο. Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος των Πειραιωτών Αλέξης Αγγελόπουλος πήγε στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στους «βυσσινί» για την εμφάνιση τους.

« Είναι σημαντικό που οι αντίπαλοι μας αναγνωρίζουν την αξία μας . Το ίδιο συνέβη και την περασμένη εβδομάδα με τον  ΙΝΚΑ Χανίων » τόνισε ο κ. Νταβέλης.