Connect with us

7ος Όμιλος

Δυσαρέσκεια στον Πανθηραϊκό από την συμπεριφορά του Γιώργου Περιάλη

Published

on

Μεγάλη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις του Πανθηραϊκού για την προκλητική στάση όπως υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ομάδας του ποδοσφαιριστή Γιώργου Περιάλη που δεν έδωσε το παρόν στις προπονήσεις της ομάδας.

Το πρόβλημα μεταξύ είχε ξεκινήσει από την έναρξη των συζητήσεων μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να ανανεωθεί η συνεργασία. Τότε υπήρξε αρχικά η πληροφόρηση ότι θα υπάρξει διαζύγιο, ενώ λίγες ημέρες αργότερα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε επιβεβαιώσει ότι όλα έληξαν ομαλά και η συνεργασία του με τον Πανθηραϊκό συνεχίζει κανονικά.

Όμως, όπως φάνηκε στη συνέχεια υπήρξαν προβλήματα στην ομαλή συνεργασία, τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστά, με τον παίκτη να μην δίνει το παρών στην πρώτη της ομάδας, ενώ την επόμενη μέρα σας είχαμε αποκαλύψει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει.

Τελευταίο κομμάτι στο παζλ της ιστορίας ήταν η επικοινωνία με μέλος της διοίκησης, όπου και ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ του παίκτη και του Πανθηραϊκού.

Σε επικοινωνία που είχαν μαζί μας άνθρωποι του Πανθηραϊκού μας μετέφεραν σε έντονο ύφος ότι υπάρχει δυσαρέσκεια από την συμπεριφορά του Περιάλη. Ότι είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών έχει τηρηθεί και με το παραπάνω και χωρίς να συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος, ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αποχωρίσει.

Όπως χαρακτηριστικά, μας τόνισαν το Δ.Σ. θα είναι αυτό που θα αποφασίσει για το μέλλον αυτής της περίπτωσης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply