Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Δόξα Βύρωνος-Παλαιό Φάληρο 1-2

Published

on

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις το Παλαιό Φάληρο που πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1 της Δόξας Βύρωνος.

Από την άλλη, η ‘κυανή θεα’ παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις με 14 βαθμούς.

Στο 39′ ο Ντόνε έκανε το 0-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντινίδης με τον Καμαρινόπουλο, με τον Ντόνε το 49′ να δίνει προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του.Μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, αποβλήθηκε ο Φωτιάδης γιατί εξύβρισε αντίπαλό του. Το τελικό 1-2 έγραψε στο 80’ με κεφαλιά ο Κάππος. Στο 81’ αποβλήθηκε ο γκολκίπερ της Δόξας Αφουξενίδης και επειδή είχαν γίνει και οι τέσσερις αλλαγές, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Βουρλούμης.

Το Παλαιό Φάληρο έφτασε στους 22 βαθμούς και την 6η θέση, πετυχαίνοντας την τρίτη νίκη στα τελευταία πέντε ματς (ισοπαλίες)

Πολύ καλή η διαιτησία των Χαλδαίου, Φωτόπουλου και Ματσούκα.

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ (Γιάννης Χατζηπέτρος): Αφουξενίδης, Καμαρινόπουλος, Βουρλούμης, Κοντοές, Σπυρόπουλος, Ατματζίδης, Μπάγιερ, Κοτόβ (63’ Χατζηπέτρος), Λούρμπας (65’ Δόσης), Τάντιτς (70’ Κάππος), Τασιουλής (55’ Μιχαήλ).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Ηρακλής, Κίλιας, Μάλλης, Κόθρας, Καρδαράς, Αχμέτ, Βλάμης (67’ Λεκαράκος, 93’ Γολίδης), Ταχιράι, Φωτιάδης, Ντόνε (82’ Μαρούσης), Κωνσταντινίδης (89’ Λουμίδης)