Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη ανόδου ο Ιάσονας-Παράπονα η Αλσούπολη

Published

on

Τα… πάνω κάτω έφερε στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης με την Αλσούπολη ο Ιάσων και έφτασε τελικά στη νίκη με 3-1, που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Μπακογιάννη, η οποία υπήρξε για ακόμη μία φορά αρνητική. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Αλσούπολης, Σωτήρης Κατσός, εξέφρασε επισήμως την έντονη διαμαρτυρία της ομάδας του για τη φάση του πρώτου γκολ του Ιάσονα, το οποίο «προήλθε απο άουτ που μετέτρεψε σε κορνερ ο διαιτητής». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως «στην εξέλιξη του κορνερ έγινε και φάουλ στον τερματοφύλακα που δεν είδε και πάλι τυχαία ο διαιτητής». Λίγα λεπτά μετά, ενώ το σκορ ήταν 1-1, η Αλσούπολη πέτυχε γκολ το οποίο όμως δεν μέτρησε, αφού ο Μπακογιάννης «ανακάλυψε επιθετικό φάουλ αντί για αμυντικό φάουλ, για το οποίο είχε αφήσει πλεονέκτημα».

Στο 51′ ο Τσάλας με σουτ έκαε το 0-1, μ ετον Καραμήτο στο 65′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 68′ ακυρώθηκε γκολ της Αλσούπολης για επιθετικό φάουλ, με τον Τσούτσουρα στο 68′ να κάνει το 2-1. Το τελικό 3-1 έκανε ο Καραμήτος στο 87′.

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Κουντουρέλης-Αραβίδης

ΙΑΣΩΝ (Γιώργος Μπεκρής): Ανδρεοσόπουλος, Γλέζος, Καράμπελας, Δουγιέκος, Λαχάς, Μιχαλόπουλος, Αγγελόπουλος (89′ Τραγανός), Τσούτσουρας, Δουληγέρης (61′ Γκίνι), Καραμήτος, Μαγριπλής (65′ Τσαγκάρης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Κωτσάκης, Μπούσουλας (81′ Τσιπλάκης), Τσάλας, Μούζος (46′ Μπέλλος), Αβραμάκης, Σιάνος, Μωραΐτης (65′ Μυλώβας), Καραΐσκος, Χαλάς, Παπαδόπουλος, Γιαννακάκος (67′ Θωμάκος).