Connect with us

slideshow

Δόξα Βύρωνος: Σταυρακόπουλος και του χρόνου

Ο νεαρός τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο της «κυανής θεάς» και την νέα σεζόν – Τι δήλωσε ο Τζαβέλας

Published

on

Γράφει ο Κυριάκος Παντζαρίδης

Κατέφερε την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Δόξας Βύρωνος να προσδώσει αυτό που έλειπε μέχρι τότε από την ιστορική ομάδα, δηλαδή ηρεμία. Ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος κατάφερε να οδηγήσει τον σύλλογο του Βύρωνα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος παρά το γεγονός ότι οι «κυανόλευκοι» βρέθηκαν ακόμη και με εννέα βαθμούς πίσω. Παράλληλα, η εικόνα των πρωταθλητών ΕΠΣΑ στα μπαράζ ανόδου πιστοποίησε πως πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο με 12ο παίκτη τον κόσμου του, κατάφερε δίκαια να πάρει το «εισιτήριο» για την Γ’ Εθνική. Όπως γίνεται αντιληπτό, η συμβολή του Σταυρακόπουλου ήταν σημαντική, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι του σωματείου πρότειναν στον νεαρό τεχνικό πρόταση ανανέωσης, κάτι που δέχτηκε ο τελευταίος. Συγκεκριμένα, σε επαφή της διοίκησης με τον χαρισματικό προπονητή εντοπίστηκε ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας με αποτέλεσμα αμφότερες οι πλευρές να δώσουν τα χέρια, προκειμένου να πορευτούν από κοινού την ερχόμενη περίοδο.

 

Μένει και ο Καραλάγας

 

Παράλληλα, στον πάγκο της ομάδας θα βρίσκεται και ο Στάθης Καραλάγας ο οποίος αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου. Ο νέος τεχνικός βρισκόταν στο πλευρού του Σταυρακόπουλου και την περσινή σεζόν και η διοίκηση Τζαβέλα έκρινε ότι η χημεία δεν θα έπρεπε να χαλάσει

 

Τζαβέλας: Στόχος μας να είμαστε ανταγωνιστικοί

 

Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με τους Γιώργο Τζαβέλα και Βαγγέλη Σταυρακόπουλο οι οποίοι αναφέρθηκαν στη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα, ο άσος της Μονακό υπογράμμισε: « Προσπαθούμε να «χτίσουμε» από πέρυσι κάτι δυνατό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική η οποία θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Η Δόξα είναι ιστορικό σωματείο και νομίζω αφού κατάφερε να φτάσει ως εδώ, οι παίκτες νομίζω θα πρέπει να θεωρούν προτεραιότητα τους το συγκεκριμένο σύλλογο»

 

Σταυρακόπουλος: Ανανεώσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης

 

Με τη σειρά του ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επέκταση της συνεργασίας με την Δόξα υποστηρίζοντας: « Ουσιαστικά ανανεώσαμε μια σχέση εμπιστοσύνης η οποία είχε «χτιστεί» από πέρυσι με υπομονή και σεβασμό και από τις δυο πλευρές. Βασικό μέλημα αποτελεί να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα διότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει αυξημένες απαιτήσεις. Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή. Θα γίνουν προσεκτικές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο και στόχος μας είναι να δείξουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές του περσινού δυναμικού που κατόρθωσαν να ανεβάσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Θα έρθουν παίκτες οι οποίοι θα έχουν παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες που με την εμπειρία τους θα βοηθήσουν να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Άλλωστε η Δόξα έχει τρία σημαντικά κριτήρια: σταθερή και υγιής διοίκησης, κόσμο που στηρίζει την ομάδα και ιστορία σαν σύλλογοw κάτι που αποτελεί πόλο έλξης για τον κάθε ποδοσφαιριστή»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply