Connect with us

slideshow

Δόξα Πειραιά – Προοδευτική 1-2

Published

on

Στις καθυστερήσεις ( 94’ ) η Προοδευτική κατάφερε να κάμψει με 2-1 την αντίσταση της Δόξας Πειραιά  που είχε προηγηθεί .

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της ΑΓΕΤ Χαραυγής λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων υπήρξε ένταση αλλά χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων και της Αστυνομίας δεν δόθηκε συνέχεια .

Η Δόξα προηγήθηκε στο 61’ με τον Μαναριώτη. Η ισοφάριση ήλθε στο 70’ με τον Τσιάνο που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι . Αμέσως μετά δημιουργήθηκε αψιμαχία μεταξύ παικτών των δυο ομάδων και λίγο αργότερα κάποιοι φίλαθλοι της Προοδευτικής εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο . Κάτι ανάλογο έγινε και στο τέλος.

Οι Κορυδαλλιώτες που έπαιζαν από το 78’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής  του Παπακωνσταντίνου με δεύτερη κίτρινη κάρτα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο 94’ με γκολ του Ζήζιλα.

ΔΟΞΑ: Κωνσταντινίδης, Γκιόκα , Παπαϊωάννου Δ., Αργυρόπουλος, Παπαϊωάννου Ι., Βεκρής( 71’ Κάρλες ) , Γαλανομάτης Χατζηγεωργαλής ( 85’ Καλογερόπουλος)  Μαναριώτης, Ζίσι ( 92΄Δρίβας) , Πικραμένος

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Ζήνωνος, Ζαφειράτος, Ανταλής( 76’ Καρποντίνης) , Ζήζιλας, Καράκαλος, Κολιούσης ( 63’ Χόρτσας) Παπακωνσταντίνου, Κοσμάς, Φώσκολος, Μιρτσέα( 57’ Τσιάνος)  Ζελέκου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply