Connect with us

slideshow

Δύσκολη πρόκριση για Κηφισιά (5-3 στα πέναλτι τον Ηρόδοτο)

Published

on

Την διαδικασία των πέναλτι (5-3) χρειάστηκε η Κηφισιά για να καταβάλει την αντίσταση του Ηροδότου αφού τόσο στην κανονική διάρκεια (1-1) του παιχνιδιού όσο και στην παράταση η ομάδα του Θωμά Γράφα δεν μπόρεσε να διασπάσει το καλοδουλεμένο σύνολο του Θανάση Κολιτσιδάκη. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 5′ με ωράιο χτύπημα φάουλ του Χατζηαναδρέου, με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν το ματς στα ίσια στο 22′ χάρις σε γκολ του Βέρμπη. Στο 100′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο καθώς τραυματίστηκε ο Βελέτης κι ενώ είχαν πραγματοποιηθεί και οι τρεις αλλαγές. Στη διαδικασία των πέναλτι σκόραραν για την Κηφισιά κατά σειρά οι Κορακάκης, Τεγούσης, Κολοτούρος, Χίσο και Βέρμπης. Από την άλλη, ευστόχησαν οι Κούρτι, Ζαφείρης και Μωραϊτης, όμως ο Γεωργόπουλος στην τέταρτη εκτέλεση… σημάδεψε δοκάρι

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ζαφείρης, Σκουλάς (46′ Μωραϊτης), Τσομπανάκης, Μπαλάφας, Γεωργόπουλος, Βελέτης, Κοζυράκης, Πήλιος (73′ Χαλκιαδάκης Αλ.), Ζαφείρης, Κούρτι, Χατζηανδρέου (78′ Χαρίτος)

ΚΗΦΙΣΙΑ (Θωμάς Γράφας): Κόλλιας, Στασινός, Έσλερ, Τεγούσης, Κολοτούρος, Κορακάκης, Χίσο, Κοτσερίδης (46′ Κολλιάκος), Βέρμπης, Ταμπάκης, Αλημπάς (50′ Ντούμος (104′ Παπάζογλου))

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply