Connect with us

slideshow

Δύσκολο αλλά νικηφόρο φινάλε για τον Αθηναϊκό

Published

on

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον στον Βύρωνα όπου ο Αθηναϊκός επικράτησε δύσκολα 3-1 της πρωταθλήτριας Ειρήνης Πετρούπολης. Μετά από ένα άσφαιρο πρώτο μέρος, οι δύο ομάδες άνοιξαν λογαριασμό από το 55′ και μετά. Σε εκείνο το σημείο ο Μοροσιάν σκόραρε για το 1-0 όμως δύο λεπτά αργότερα ο Γουδέλης ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος, όπου ο Κιουτάκ σκόραρε δις για να σφραγίσει το τελικό 3-1 αρχικά με πέναλτι στο 86′ και σουτ στο 88′. Μάλιστα, στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους ο Παρασκευόπουλος με απευθείας κόκκινη. Έτσι το συγκρότημα από τον Βύρωνα ολοκλήρωσε την σεζόν τέταρτο έχοντας 52 βαθμούς ενώ από την άλλη πλευρά οι ”κυανοκίτρινοι” πρώτοι έχοντας 70 πόντους, την κούπα και την άνοδο στα χέρια τους.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Σύψας, Βέτση.

Αθηναϊκός (Σταύρος Χαϊδεμένος): Αθανασόπουλος (46 Γιαλάς), Μαραγκός, Κορδογιάννης (39′ Μπουσάι), Κοσμάρας, Κίλιας, Μηλιός, Σούλας, Τσίτσας, Λάιος (60′ Σκαρλάτος), Μοροσιάν, Κιουτάκ.

Ειρήνη (Γαληνός Νικολαΐδης): Κούκουρας, Μπιντζάς, Κούλα (72′ Γαρίδης), Παρασκευόπουλος, Πούλιος (63′ Κόντης), Βαρδαμάνης, Παπαδόπουλος, Καμαδιάδης, Βαφειάδης, Γουδέλης (58′ Τσολάνης) Μουρίκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply