Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός να τον… πιεις στο ποτήρι

Published

on

Ομάδα έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής απέδειξε πως διαθέτει ο Εθνικός Πειραιά ο οποίος μπροστά σε 1200 φιλάθλους… έλιωσε τον ΟΦΗ επικρατώντας με 2-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη παρότι τέθηκε αντιμέτωπο με το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας δεν πτοήθηκε και πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση πήρε αυτό που ήθελε από τον αγώνα στέλνοντας τον ΟΦΗ στην Κρήτη με μηδενική συγκομιδή.

Οι Πειραιώτες εάν εξαιρεθούν τα πρώτα 5′, ήταν κυρίαρχοι στον αγώνα και έδειξαν ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την…. ταλαιπωρημένη Κρητική ομάδα της οποίας η εικόνα χαρακτηρίζεται επιεικώς αποκαρδιωτική. Αυτό σημαίνει ότι ο Μουράτ Σεροπιάν αλλά και οι παίκτες θα πρέπει να δουλέψουν αρκετά ώστε οι ασπρόμαυροι να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς.

Στο α’ μέρος ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στον αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους τελική φάση μπροστά από την εστία του Βλάχου κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Συγκεκριμένα, ο Αλιμπάς τροφοδότησε τον Μάναλη εντός περιοχής και με ωραία κεφαλιά κρέμασε τον Βλάχο που βρέθηκε εκτός θέσης ανοίγοντας το σκορ για τον Εθνικό.

Στα επόμενα λεπτά, οι μπλε κυριάρχησαν και με τη συμπλήρωση 45′ πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο καταπληκτικός στο συγκεκριμένο παιχνίδι Στρατάκης βρήκε με φάουλ τον Αλιμπάς ο οποίος στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στην επανάληψη, έγιναν οι διορθωτικές κινήσεις από το Σεροπιάν, ο οποίος πέρασε τους Κουσίδη και Τζέκο στο γήπεδο όμως η εικόνα του ΟΦΗ δεν άλλαξε και το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Μάλιστα μέσα στην ατυχία του ο Κρητικός σύλλογος ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κουσίδη στο 91′ με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στο Στασινό

Διαιτητές: Βεργέτης, Τριανταφύλλου-Δημογέροντας (Αρκαδίας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης, Τερζής, Μαρτίνος, Μάναλης (90+3 Μπένα), Σούφλας, Αργυρίου (88′ Μακρής), Αλιμπάς, Σουλελές (76′ Ντάλλας)

ΟΦΗ (Μουράτ Σεροπιάν): Βλάχος, Πυθαρούλης, Φαμπίνιο (35′ Μπολάκης), Γκούμας, Ραπτάκης, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Ευσταθίου (52′ Τζέκος), Κοιλιάρας (82′ Κουσίδης), Πατηνιώτης.