Connect with us

slideshow

Εθνικός – Οδηγήτρια 1-0

Published

on

Την πρώτη του νίκη στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική σημείωσε χθες ο Εθνικός Πειραιά, καθώς επιβλήθηκε με 1-0 της αξιόμαχης Οδηγήτριας και πέρασε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να Εθνικός – Οδηγήτρια 1-0

 

σημειωθεί ότι ο αγώνας διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια παρουσία και φίλων της Οδηγήτριας στο κατάμεστο γήπεδο του Μοσχάτου, όπου παρευρέθηκαν πάνω από 800 άτομα.

Αρκετά νευρικά ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες το ματς, με τον Εθνικό να έχει την υπεροχή και την Οδηγήτρια να απειλεί περισσότερο από στημένες φάσεις. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για την Οδηγήτρια, όταν στο 20’ φάουλ του Γιαννή απέκρουσε με υπερένταση ο Βουτσινάς. Η «απάντηση» των Πειραιωτών ήρθε στο 30’ με τον Λύγκο να βρίσκει χώρο από πλάγια, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο εντυπωσιακός για ένα ακόμα ματς Δρίβας. Ο τελευταίος έκανε την απόκρουση του αγώνα στην εκπνοή του ημιχρόνου. Ο Σαμιώτης έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, προσωρινή επέμβαση του Δρίβα και στην επαναφορά ο Σάμιος δεν μπόρεσε να νικήσει και πάλι τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων που απέκρουε ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Η φάση που έκρινε τον αγώνα ήρθε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Στο 54’ ο νεοεισελθών Σταφσουλάι ξεκίνησε μια κούρσα από το κέντρο, για να τον ανατρέψει λίγο έξω από την περιοχή με σκληρό φάουλ ο Μπουζάλη , ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη από το διαιτητή Γρατσάνη. Από αυτό το φάουλ προήλθε και το νικητήριο γκολ. Ο Ξενιτόπουλος εκτέλεσε, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα για να αναπαυθεί στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Δρίβα.

Οι «Κυανόλευκοι» είχαν πλέον τον πλήρη έλεγχο χάνοντας ευκαιρίες στη συνέχεια με Σούφλα(69’, 81) και Παυλόπουλο(88’), όμως η ποιότητα της φετινής Οδηγήτριας φάνηκε ακόμα και με δέκα παίκτες καθώς παραλίγο να κάνει τη ζημιά. Στο 75’ ο Γιαννής εκτέλεσε φάουλ, με τον Δημόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και τον Βουτσινά να αποκρούει σωτήρια, στη μοναδική φάση που χρειάστηκε ουσιαστικά.

Η Οδηγήτρια στο 93’ έμεινε με εννιά καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μελάς, ενώ στο ίδιο λεπτό αποχώρησε τραυματίας ο Χανιώτης καθώς είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Το τελικό σφύριγμα του γενικά καλού χθες διαιτητή Γρατσάνη(Τρικάλων) βρίσκει τον Εθνικό να έχει πλέον ένα μικρό προβάδισμα στην υπόθεση άνοδος και την Οδηγήτρια «λαβωμένη »για τη συνέχεια. Με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί Νταλούκας και Κουρέντσας.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Πολυχρονίδης(46’ Σταφσουλάι), Ξενιτόπουλος, Μπένα, Σαμιώτης, Μαριόλης, Παυλάκης(69’ Παυλόπουλος), Σούφλας, Λύγκος, Σάμιος(85’ Μανουλίδης), Γκορόγιας.

ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ: Δρίβας, Γκιόκα(58’ λ.τρ. Κόκαρης), Μελάς, Κύριας, Μπουζάλη, Γιαννής, Μουστάκας(74’ Τάνκας), Χατζάκης, Χανιώτης, Δημόπουλος, Γλυνός.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply