Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Ερμής Ζωνιανών 4-1

Published

on

Μόνο επηρεασμένος από την διακοπή δεν εμφανίστηκε ο Εθνικός Πειραιά που επικράτησε με 4-1 του Ερμή Ζωνιανών και έφτασε τους 29 βαθμούς και την 6η θέση. Αντίθετα, οι Κρητικοί παρέμειναν σε δύσκολη θέση μετά τη νίκη στον Άλιμο επί του ΑΟΤ αφού βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και συγκεκριμένα στην 9η θέση.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού στο 3′ ο Παυλάκης με κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στο 8′ ήταν η σειρά του Σούφλα να βρεί δίχτυα κάνοντας το 2-0, με τον Κατσικοκέρη στο 26′ να μειώνει σε 2-1. Στο 72′ ο Μανάλης με κεφαλιά πάλι σημείωσε το 3-1, για να έρθει ο Κατίδης στις καθυστερήσεις και να γράψει το τελικό 4-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας (87′ Τσαφάι), Μαναλης, Αργυρίου (71′ Κατίδης), Σουλελές (80′ Κομνηνός).

ΕΡΜΗΣ: Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ταβλαδωράκης, Ανυφαντάκης, Κασσαπάκης (62′ Βογιατζής), Τζανής, Σκουτέλης, Σταθόγλου, Κατσικοκέρης, Πλουσής Δ. (52′ Σούκιας), Μπεκατώρος (58′ Πασιαλης)