Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά-Ιωνικός (Τελικό αποτέλεσμα 0-3 )

Published

on

Η ιστοσελίδα stoplekto.gr βρίσκεται στο γήπεδο Μοσχάτου για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό Πειραιά και τον Ιωνικό για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Λιγοστός κόσμος στο γήπεδο μέχρι στιγμής, με τους φίλους του Ιωνικού να βρίσκονται από νωρίς στο γήπεδο του Μοσχάτου και να κάθονται από την αριστερά πλευρά της κεντρικής κερκίδας.

Γέμισε το γηπέδο του Μοσχάτου, αφού αρκετός κόσμος επιθυμεί να παρακολουθήσει τη συνάντηση

Ξεκίνησε το ματς

ΡΟΗ ΑΓΩΝ

2′ Σουτ του Ρόβα από αριστερά ο Βουτσινάς μπλοκάρει σταθερά

3′ Μεγάλη φάση για τον Ιωνικό. Ο Α. Καραχάλιος έστρωσε στον Κυριακίδη ο οποίος επιχείρησε το σουτ με τον Βουτσινά να πετάγεται καταπληκτικά στο αριστερό ‘Γ’ και να διώχνει κόρνερ.

5′ Ντούλιας επιχειρεί τη σέντρα από δεξιά με τον Ρόβα να υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ

12′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Εθνικό. Ο Σούφλας βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Σουλελέ όμως ο εμπειρος μεσοεπιθετικος δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με τον Παλιγγίνη να μπλοκάρει σταθερά

17′ Σουτ του Ντούλια έξω από την περιοχή ο Βουτσινάς χωρίς δυσκολία μπλοκάρει

33’Φάουλ Α. Καραχάλιου ο Βουτσινάς πέφτει στην δεξιά του γωνία και διώχνει

34′ Σουτ του Ζαφειρίδη η μπάλα αρκετά μέτρα άουτ

41′ Σημαντική φάση για τον Εθνικό Πειραιά. Ο Σουφλας βρήκε με ωραία σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον Αργυρίου όμως το σουτ του τελευταίου βρήκε σε ετοιμότητα τον Παλιγγίνη που έδιωξε.

58′ Πεναλτι για τον Ιωνικο ο Ρόβας ανατρέπεται από τον Μακρή με  το διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών και να αποβάλλει με δεύτερη κιτρινη τον κεντρίκο αμυντικο

Ο Ροβας αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντα το 0-1 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.

62′ 0-2 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ. Ο Ντουλιας έφυγε από δεξία και με μια ωράια λόμπα έκανε το 0-2.

75′ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ . Ο Ρόβας  σε κόντρα επίθεση σημειώνει το 0-3

85′ Αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα ο Τσαφταρίδης για σπρώξιμο στον Γερόλυμο

Τέλος του αγώνα στο Μοσχάτο  Εθνικός – Ιωνικός 0-3

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης (71′ Λεωνιδόπουλος), Μακρής, Στρατάκης, Μαρτίνος, Σούφλας, Αλιμπάς(64′ Ντάλλας), Σουλελές(75′ Γερόλυμος), Αργυρίου, Μάναλης.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λευτέρης Βασιλειάδης) Παλιγγίνης, Κατσίκιας, Παντελίδης, Μιχελής, Κρητικός, Κυριακίδης, Ζαφειρίδης, Κατσαβριάς (53′ Τσαφταρίδης), Καραχάλιος Α.(80′ Διάκος) Ντούλιας(68 Καραχάλιος Α..).