Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός Πειραιά: Οι πρωταγωνιστές μιλούν

Published

on

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά μετά την εμφανιση που πραγματοποίησε η ομάδα κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησαν αμέσως μετά το ματς στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας οι  Βασίλης Δρούζας, Αλέξανδρος Βελέτης και Γιώργος Μάναλης
Δρούζας
Για το πώς αισθάνεται τις πρώτες μέρες στην οικογένεια του Εθνικού: Το κλίμα είναι καλύτερο από ότι περίμενα. Γύρισα σε παλιά λημέρια, ο Εθνικός είναι η πρώτη ομάδα που είδα, είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θα προσπαθήσω να βοηθήσω σε αυτήν την προσπάθεια.
Για το πώς αισθάνεται που είναι ξανά μέλος του Εθνικού, καθώς μαζί με τον Γιαννή προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας μας: Δεν είμαι ξένος στην ομάδα, ξέρω πολλά παιδιά και από την Προοδευτική που είχαμε παίξει μαζί.
Πως βλέπει τον Εθνικό: Η ομάδα είναι καλύτερη από ότι περίμενα, ανυπομονούμε για τα επίσημα.
Το μήνυμα του στον κόσμο: Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο
Βελέτης
Για το πώς αισθάνεται τις πρώτες μέρες στον Εθνικό: Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, ήξερα και τον προπονητή και πέντε παίχτες. Πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο στην Γ’ Εθνική αυτή τη στιγμή.

Ποιος ήταν ο λόγος που άφησε μια καλή σεζόν στον Ηρόδοτο και ήρθε στον Εθνικό: Σίγουρα το όνομα του Εθνικού είναι μεγάλο. Από εκεί και πέρα όπως σας είπα και πριν, ήξερα τον προπονητή και κάποια παιδιά, ξέρω ότι είναι πολύ καλοί και σαν ποιότητα ανθρώπων από ότι ξέρω εδώ είναι ότι καλύτερο.
Οι πρώτες του εντυπώσεις: Φανταστικές
Για το κλίμα της ομάδας: Είναι όπως μου τα είχαν πει. Όσους ρώτησα για αυτή την ομάδα μου είχαν πει τα καλύτερα και αυτό βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια.
Το μήνυμα του στον κόσμο: Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια από το πρώτο λεπτό μέχρι το τέλος.
Μάναλης
Οι πρώτες του εντυπώσεις: Σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, με κόσμο, που εγώ πρώτη φορά το συναντάω αυτό. Κάναμε μια πολύ κουραστική προετοιμασία, και για μένα ήταν πιο κουραστική που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο σιγά-σιγά βρίσκουμε και ρυθμό, έχουμε καλύτερες επαφές γνωριζόμαστε και καλύτερα μεταξύ μας. Στα φιλικά τα έχουμε πάει πολύ καλά και περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να είμαστε και εκεί δυνατοί και ανταγωνιστικοί.
Πέρσι έκανε δύσκολη τη ζωή του Εθνικού στα ματς με τον Αετό. Πως βλέπει ο ίδιος τα πράγματα στο αντίπαλο στρατόπεδο: Πέρσι ήταν μια άλλη χρονιά. Ο Εθνικός είχε πολύ καλή ομάδα και πέρσι, φέτος πήρε κι άλλα αξιόλογα παιδιά. Εμείς τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε το πέρσι, και η ομάδα και εγώ που ήμασταν σε χαμηλότερη κατηγορία. Στόχος μας τώρα είναι να είμαστε δυνατοί στο νέο πρωτάθλημα και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα.
Για τον αν πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει: Είμαι σίγουρος, γιατί έχουμε τρέξει πολύ, έχουμε δουλέψει αρκετά και πιστεύω ότι με τον καιρό θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και αρχής γενομένης  από την αρχή του πρωταθλήματος.
Η θέση του σεντερ φορ είναι δύσκολη και ειδικά σε ένα άλλο επίπεδο: Εννοείται, αλλά γι’ αυτό επειδή είναι καλύτερο το επίπεδο, είναι καλύτεροι οι συμπαίκτες και θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ και να προσφέρω στην ομάδα τα καλύτερα.
Το μήνυμα του στον κόσμο: Να είναι δίπλα μας και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτούς
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply