Connect with us

4ος Όμιλος

Εθνικός-ΠΟΑ 2-0

Published

on

Από τις καλύτερες του εμφανίσεις πραγματοποίησε Ο Εθνικός επικρατώντας με 2-0 του ΠΟΑ φτάνοντας στην 4η θέση. Τα τέρματα των Σωπάση με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 13′ και Παυλάκη στο 19′ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κομνηνό και σουτ, ήταν αρκετά για να χαρίσουν τη νίκη στο συγκρότημα του Θυμιου Γεωργούλη. Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με τους Χατζησάββα, Παυλάκη και Κομνηνό, με τον ΠΟΑ να βελτιώνεται στην επανάληψη και να χάνει πέναλτι στο 68′ με τον Βουτσινά να λέει όχι στην εκτέλεση του Τριανταφύλλου. Στο 80′ ο έμπειρος τερματοφύλακας έδειξε τα προσόντα του πραγματοποιώντας τρομερή επέμβαση σε σουτ του Ρουμπάκη.

Στα τελευταία λεπτά (90+1) αποβλήθηκε για τον ΠΟΑ ο Παπαδομιχελάκης με δεύτερη κίτρινη.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θυμιος Γεωργουλης) Βουτσινάς, Πίσσας (46′ Μαρτίνος), Γερόλυμος, Μπένα Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Μαργαρίτης, Σωπάσης (77′ Ντούλιας), Παυλάκης, Χατζησάββας, Κομνηνός (61′ Μάναλης).

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης)Γιαγκιόζης, Γενιτσαρίδης (51′ Αραβιάκης), Φραγκιαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος, Ρουμπάκης, Τριανταφύλλου, Μπουτσάκης (38′ Σταθόγλου), Χατζηανδρεόυ, Πετράς, Αμπντουραχμάνι (84′ Ντραγκότι).