Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ειρήνη Πετρούπολης-Χαλάνδρι 0-5

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε το Χαλάνδρι την ήττα του Ιάσονα αφού επικράτησε όπως αναμενόταν με 5-0 εκτός έδρας της Ειρήνης Πετρούπολης. Η νίκη αυτή φέρνει τους ‘πράσινους’, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε, στην 11η θέση με 39 βαθμούς όσους δηλαδή έχει και η Πεύκη ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ισοβαθμία το συγκρότημα του Δήμου Τσιμηλιώτη έχει το προβάδισμα. Το ματς δεν αντέχει σε κριτική αφού οι νικητές ήταν ανώτεροι σκοράροντας με τους Κατσιούλη Α. (5′,45′), Σκούμα (17′,66′) και Σκιαδά (87′). Η ομάδα των βορείων προαστίων είχε τρία δοκάρι με τους Καρακάση στο 20′, Μπιζά στο 25′ και Κατσιούλη Α. Στο 45′, ενώ ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπιζά στο 89′. Στο ίδιο λεπτό αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Κατσίπης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εάν το Χαλάνδρι την τελευταία αγωνιστική επικρατήσει του Βοτανικού, τότε θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣΑ.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θανάσης Ψύλλιας) Παπαδόπουλος, Δαρδαμάνης, Τσώνης, Ασφής, Δούμας (60′ Κουτζιούμης), Πουμπουρίδης (46′ Γουρουνας), Μπίζας, Κατσίπης, Θόδας, Λαμπράκος Χ. (70′ Θεοδωρακόπουλος), Λαμπράκος Β.

ΧΑΛΑΝΔΡΙ (Δήμος Τσιμηλιώτης) Κατσιούλης Θ. (75′ Γούλας), Λαζάρου, Ζούνα, Μερτής, Καρακάσης, Φελέκης, Τσίτσαρης (70′ Φακίνος), Κατσιούλης Α., Μπιζάς, Πατσιαβούρας (46′ Σκιαδάς), Σκούμας.