Connect with us

slideshow

Εισβολή κρανοφόρων με ρόπαλα… στο Πυθαγόρας – Πειραϊκή!!

Διεκόπη το ματς στο 31′

Published

on

Άδοξο τέλος είχε ο αγώνας του Πυθαγόρα με την Πειραϊκή που διεκόπη στο 31′ .

Στο σημείο της διακοπής όπως γράφει ο διαιτητής Ανδρονικίδης στο Φ.Α. εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο γύρω στα 20 άτομα που φορούσαν κράνη , κουκούλες με πέτρες , ξύλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα . Μπήκαν από την πόρτα που υπάρχει ανάμεσα στον πάγκο του παρατηρητή και της φιλοξενούμενης ομάδας και η οποία φυλασσόταν από αστυνομική δύναμη. Τα άτομα αυτά έβριζαν , επιτέθηκαν και κυνήγησαν τους ποδοσφαιριστές της Πειραϊκής .Κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών και κτύπησαν τους Μπινόζι και Μαυρέλη Ν. Οι ίδιοι έβριζαν τον προπονητή της φιλοξενούμενης ομάδας Γιάννη Κυπραίο. Μετά από 10 λεπτά αποχώρησαν . Όπως αναφέρει επίσης το Φ.Α. οι παράγοντες του Πυθαγόρα από την αρχή προσπάθησαν να προστατέψουν την αντίπαλη ομάδα.

Τη στιγμή της διακοπής το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκαν οι Περαματιώτες πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Ιωσηφίδη και ισοφάρισε η Πειραϊκή στο 16′ με τον Μαυρέλη Α.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ: Θεοδωρόπουλος, Λεφάκης, Κοσυφάκης, Φουστέρης , Σπυριδάκος, Ντέμας, Μπεμπέκας, Πατέστος , Βρέκας , Ιωσηφίδης, Δαμαλίδης.

ΠΕΙΡΑΪΚΗ: Θωμάς, Μπινόζι, Γόγολης, Μαυρέλης Ν., Τσιόπουλος, Μπάλλιας, Μεδούρης, Πολίτης, Κεσανίδης Καμαριωτάκης, Μαυρέλης Α.

Αντώνης Δαρζέντας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply