Connect with us

4ος Όμιλος

Εκλεισε Δημα ο Ιαλυσος

Published

on

Σε φουλ μηχανές δουλεύει η διοίκηση του Ιάλυσου τις τελευταίες ημέρες και μαζί με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών, ετοιμάζει δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι. Όπως πρόσφατα σας ενημερώσαμε, ο Τάσος Τσουμάγκας που αποχώρησε από τον Ηρόδοτο, αποτελεί τον πρώτο στόχο της ομάδας για το αριστερό άκρο της άμυνας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στον τοξοβόλο. Ο Ιάλυσος δεν μένει μόνο εκεί όμως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xxsports.org η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη τα έχει βρει σε όλα με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ρόδου, Γιώργο Δήμα και εκτός απροόπτου θα ολοκληρώσει και αυτή την μεταγραφή. Ο έμπειρος κεντρικός μέσος αγωνίστηκε στους «πράσινους» την σεζόν 2014/2015 όταν η Ρόδος έφτασε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, το οποίο ωστόσο κατέληξε στον Ιάλυσο.

Ο Δήμας τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Πύδνα Κίτρους με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών πέρσι τον Μάιο αντιμέτωπος με την όπως όλα δείχνουν νέα του ομάδα. Η διοίκηση του Ιάλυσου κινήθηκε με άκρα μυστικότητα φτάνοντας σε συμφωνία μαζί του και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα προχωρήσει σε μια ακόμα μεταγραφική κίνηση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply