Connect with us

7ος Όμιλος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος ο Σκέντζος από τον Πανθηραϊκό

Published

on

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Πανθηραϊκου λίγες ημέρες πριν το σπουδαίο ντέρμπι με την Θύελλα Καμαρίου για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.


Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Σκέντζος αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου με αποτέλεσμα η ομάδα να αναζητήσει νέο πρόσωπο για να καλύψει τη θέση του.

Αιτία αποτελεί το γεγονός ότι θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Αναστασίου που είναι ο νέος προπονητής της Κυπριακής Ομόνοιας, με τον Σκέντζο να δέχεται κρούση από τους ”πράσινους” και τους ιθύνοντες του Πανθηραϊκού να μην στέκονται εμπόδιο στην επιθυμία του ώστε να εργαστεί στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο ίδιος με αποκλειστική δήλωση στο sportcyclades.gr ευχαρίστησε τα πρόσωπα που συνεργάστηκε και ευχήθηκε στο σύλλογο ό,τι καλύτερο.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

”Θέλω να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα τη διοίκηση για τη καλή συνεργασία που είχαμε. Ιδιαίτερα τον κύριο Χάρη Σαρρή γιατί είχαμε μια άψογη συνεργασία στο μεταγραφικό σχεδιασμό. Παράλληλα, ευχαριστώ τη διοίκηση που πάνω απ’ όλα ήταν άνθρωποι και έμεινα ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχαμε. Όσον αφορά τους παίκτες, θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα που ήταν μαζί μου. Να ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή συνέχεια”.

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι ο Πανθηραϊκός μπορεί να κερδίσει την άνοδο, ο Σκέντζος είπε:

”Την ομάδα τη χτίσαμε και τους παίκτες που αποκτήσαμε τους πήραμε για να πρωταγωνιστήσει ο Πανθηραϊκός. Η ομάδα ωστόσο εξαρτάται από σύνολο και όχι από τα άτομα. Το σύνολο είναι εξαιρετικό και αδικείται ο σύλλογος από τη θέση που κατέχει στην κατάταξη. Η ομάδα θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 4 επιπλέον βαθμούς. Ο Πανθηραϊκός βρίσκεται σε καλό επίπεδο όμως σε ορισμένα ματς στοίχισαν οι λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι με τους παίκτες που υπάρχουν και με τη διοίκηση θα υπάρξει ηρεμία και η ομάδα θα φτάσει στις υψηλές θέσεις”. 

Ο Σκέντζος ανέλαβε πέρυσι τον Πανθηραϊκό και κατόρθωσε να τον βγάλει από το αγωνιστικό αδιέξοδο τερματίζοντας στην 2η θέση του 7ου ομίλου.

Φέτος η ομάδα σε 4 ματς μετράει μια νίκη με τον Ηλυσιακό, μια ισοπαλία με τον ΠΑΣ Κόρινθο και δυο ήττες με Αγιο Ιερόθεο και Αιγάλεω, έχοντας 4 βαθμούς.

Γενικά, ο Σκέντζος αποχωρεί έχοντας απολογισμό σε 17 αγώνες 8 νίκες, 5 ισοπαλίες και 4 ήττες.