Connect with us

7ος Όμιλος

Ενεργοποιεί βόμβα με Αργκιλέσι ο “Φονέας”

Published

on

Ένα από αυτά που έκαναν το Φωστήρα να ξεχωρίζει την περσινή χρονιά ήταν το γεγονός ότι στηρίχτηκε σε αρκετά νέα παιδιά που άρπαξαν την ευκαιρία από τα… μαλλιά αφού βελτιώθηκαν αρκετά έχοντας προπονητή, τον Θύμιο Γεωργούλη.

Φέτος η κατηγορία θα είναι σαφώς δυσκολότερη με τον Διονύση Πανταζή και τους συνεργάτες του να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να κάνουν δυο με τρεις υπερβάσεις, στηριζόμενοι σε παίκτες που γνωρίζουν τον πρωταθλητισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε προφορικά με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που τα τελευταία δυο χρόνια έκανε σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα του Ηροδότου τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στο πρωτάθλημα της Football League.

Η αναφορά μας γίνεται στον Ντανιέλε Αργκιλέσι που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του “Φονέα” και να δώσει περισσότερη αίγλη στο σύλλογο του Ταύρου.

Ο ικανότατος αμυντικός μέσος είναι κάτοχος Ιταλικού διαβατηρίου προερχόμενος από την Σικελία.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στη χώρα του για να μετακομίσει στον Αλμυρό και στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου προ μερικών χρόνων. Εκεί ο Ηρόδοτος αντιλήφθηκε το ταλέντο του με τη διοίκηση των μπλε να τον εντάσσει στο δυναμικό της ομάδας.

Το… πίτμπουλ με τη φανέλα της ομάδας από τη Νέα Αλικαρνασσού έκανε τρομερές εμφανίσεις όντας άγνωστος στο Ελληνικό κοινό. Παρ’ όλα αυτά στο τέλος της σεζόν οι 24 εμφανίσεις του συνδυάστηκαν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μια τρελή κούρσα του Ηροδότου που έκοψε πρώτος το νήμα προ του Ηροδότου.

Πέρυσι, έπαιξε στην Football League 27 φορές έχοντας καλή παρουσία ,με το Φονέα να κάνει την υπέρβαση και να εντάσσει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που τον ήθελαν αρκετές ομάδες.