Connect with us

slideshow

Ενημέρωση από ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. που αφορά Διαιτητές & σωματεία

Published

on

Όπως έγκαιρα  σας είχαμε ενημερώσει σε δημοσίευση με τίτλο ΚΕΔ/ΕΠΟ στους διαιτητές, διακόψετε τα ματς αν.... έφτασε στην ΕΠΣ Πειραιά το έγγραφο σχετικά με τις οδηγίες της ΚΕΔ προς τους διαιτητές των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων και  αναφέρει χαρακτηριστικά σε περιπτώσεις βίας εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων τα παρακάτω:

Δελτίο τύπου ΕΠΣΠ:

 Με έγγραφο που απέστειλε η ΚΕΔ/ΕΠΟ προς την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ( κι όλες της Ε.Π.Σ. της χώρας) και η οποία απευθύνεται  στους διαιτητές δίνονται οδηγίες για την άμεση αντιμετώπιση φαινομένων βίας που παρατηρούνται στα γήπεδα οι οποίες είναι οι εξής:

 Ι. Να διακόπτουν οριστικά τον αγώνα, χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση ή προσωρινή διακοπή :

α/. Όταν εκσφενδονίζονται στον αγωνιστικό χώρο, έστω και μία, φωτοβολίδες ευθείας βολής, ή ρίπτονται αντικείμενα που δύναται να προκαλέσουν σωματική βλάβη σ΄ όλους τους νόμιμα ευρισκόμενους εντός του αγωνιστικού χώρου (ποδοσφαιριστές, διαιτητές, προπονητές κλπ) και

β/. Όταν σημειωθεί εισβολή φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, πριν ή κατά τη διάρκεια του αγώνα .

ΙΙ. Να προβαίνουν σε προσωρινή διακοπή του αγώνα και προειδοποίηση, όταν εκσφενδονίζονται στον αγωνιστικό χώρο, έστω και μία, φωτοβολίδες καμπύλης τροχιάς και σε οριστική διακοπή του αγώνα εάν το παράπτωμα επαναληφθεί.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply