Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Εντυπωσιακό φινάλε η Ελευθερούπολη, 2-0 εκτός τον πρωταθλητή Άρη Καλαμακίου

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την σεζόν η Ελευθερούπολη, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 επί του πρωταθλητή Άρη Καλαμακίου αν και αγωνίστηκε από πολύ νωρίς με 10 παίχτες.

Ο Άρης Καλαμακίου με 42 βαθμούς τερμάτισε στην πρώτη θέση και θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία τη νέα σεζόν, ενώ η Ελευθερούπολη τερμάτισε με 33 βαθμούς και θα περιμένει τα αυριανά παιχνίδια για να μάθει αν θα είναι 4η ή 5η.

Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες λόγω αποβολής του Τηλιγάδα, αλλά παρόλα αυτά με πέναλτι του Ψυλλάκη στο 60′ προηγήθηκαν με 0-1. Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 70′ ο Παναγιώτου με κεφαλιά.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Σιγάλας, Κακούτης, Σουγλίδης (46’ Βούζας), Διαμαντόπουλος, Πελεκούδας, Βασιλειάδης, Δημάκης (56’ Αγγελόπουλος), Σουρβίνος (56’ Μιχαλακόπουλος), Τζάης, Κιουρανάκης (56’ Νούλας), Οικονόμου.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Στεφάνου, Ψυλλάκης, Χαλκδιαδάκης, Κουλούντζος, Τηλιγάδας, Σερδενές (74.’ Μορίκης), Καντελμίδης (74’ Χεινόπωρος), Μάμαλης (74’ Σταμάτης), Χούσος, Μπουρμπούλης (90’ Μπάσε), Τραϊκόπουλος (46’ Παναγιώτου).