Connect with us

slideshow

Εξάρα ο Άφοβος – Με Άγιο Θωμά στα μπαράζ

Published

on

Με εκκωφαντικό τρόπο ο Άφοβος ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αφού επικράτησε εντός έδρας 6-2 του Καλαμακίου. Έτσι, η ομάδα του Αυγέρη Πάσχου θα αντιμετωπίσει τον Άγιο Θωμά σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και της ισοπαλίας μιας και τερμάτισε δεύτερη.

Στο αγωνιστικό μέρος, το θέαμα ήταν χορταστικό στην Ακαδημία Πλάτωνος και ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 5′ από τον Κωστάλα. Στο 26′ ο Ηλιόπουλος πέτυχε το 2-0 ενώ στο 29′ ο Κωστάλας σημάδεψε το δοκάρι του Χαλιμούρδα. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων στάθηκε τυχερός ξανά στο 32′ όταν ο Χρυσικός αστόχησε σε πέναλτι (άουτ η μπάλα) αλλά στο 35′ ο Ηλιόπουλος δεν λάθεψε για το 3-0. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι προσπάθησαν και μείωσαν αρχικά στο 51′ με τον Χρυσολώρα αλλά στο 62′ ο Μουδάτσος βρήκε δίχτυα για το 4-1. Νέο πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 73′ και 5-1 από τον Καρτσωνάκη αλλά στο 89′ ήρθε ο Κοκκιναράς για το 5-2. Το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 6-2 πέτυχε ένα λεπτό αργότερα ο Κωστάλας κόντρα σε ένα Καλαμάκι που ολοκλήρωσε μια καλή χρονιά στην έβδομη θέση έχοντας 43 πόντους.

Διαιτητές: Γκάμαρης, Κοσμάς, Κουτσογιάννος.

Άφοβος: Χρυσικός (81′ Πετρόπουλος), Μυλωνάς, Μουδάτσος, Ξούρας Γ., Χνάρης, Γεωργιάδης, Σαλίτα (78′ Ξούρας Β.), Χριστοφορίδης, Κωστάλας, Ηλιόπουλος (86′ Θανασιάς), Καρτσωνάκης.

Καλαμάκι: Χαλιμούρδας, Μποφίλιος (46′ Γεροντάρης Ν.), Λάβρενιουκ, Αβάσταγος Α., Χατζηδημητρίου, Ελευθεριάδης (46′ Δαμουράς), Αθανασίου (46′ Χρυσολωράς), Μπούζας, Κοκκιναράς, Αβάσταγος Ν., Πρέκο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply