Connect with us

7ος Όμιλος

Εξάρα το Αιγαλεω

Published

on

Ο Απόλλων Ερέτριας γνώρισε βαριά ήττα με συνοπτικές διαδικασίες από το Αιγάλω στο Ενωσιακό γήπεδο Εύβοιας. Εκτός της διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων που απεικονίζεται στον βαθμολογικό πίνακα, οι Ευβοιώτες παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες που κατέστησαν το παιχνίδι, μια χαλαρή προπόνηση για τους πρωτοπόρους,

Εκτός του Αλέξανδρου Βαλκάνου που μεταγράφηκε στην Ν. Αρτάκη, ο Δημήτρης Βαλκάνος στερήθηκε επίσης τους Ντουλαβέρη, Αμαραντίδη, αλλά και τους τραυματίες Μπαλόζι και Κόντο με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει αρκετούς νεαρούς χωρίς παραστάσεις από παιχνίδια τόσο ανταγωνιστικά.

Στο 14΄ ο Ραχίμ με γρήγορη εκτέλεση φάουλ έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Απόλλωνα, βρήκε τον Βέρμπη μέσα στην περιοχή και αυτός ανατράπηκε από τον Μετσανάι με τον διαιτητή Σταυρουλάκη να υποδεικνύει  την παράβαση. Ο Βέρμπης σημάδεψε το κέντρο της εστίας σημειώνοντας το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Φαρινόλα έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Βέρμπης ανενόχλητος αυτή τη φορά με το κεφάλι πέτυχε το 0-2. Στο 24΄ο Παπανικόλας έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Ραχίμ στο 2ο δεκάρι με κεφαλιά κάνοντας το 0-3.

Ένα λεπτό μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου ο Βέρμπης με ατομική ενέργεια πέτυχε 0-4 και παράλληλα χατ-τρικ.

Στην επανάληψη παρότι οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν στροφές κατάφεραν να διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη νίκη τους. Στο 65΄ ο Ντάγκρας μπήκε από αριστερά και έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως μετά τη σέντρα του Ιωαννίδη ο Ζάχι μόνος απέναντι στο Ναβροζίδη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 0-5. Στο 73΄ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Ραχίμ με πλάσε σημείωσε το τελικό 0-6.

Απόλλων Ερέτριας (Δ. Βαλκάνος): Ναβροζίδης (80΄Μητακίδης), Μετσανάι, Κορακιανίτης, Σμπιλήρης, Ρούσσος (72΄ Τσαραντάνης), Καλοχωρίδης, Σεολ (61΄ Κικίδης), Τσίγκας, Μώρος, Τόρα, Τρεγκάι (83΄ Κιάχης)

Αιγάλεω (Θ. Καλύβας): Γιώρας, Τσαφταρίδης (46΄ Ζουμπουλάκης), Ιωαννίδης, Μπατής, Παπανικόλας, Μπελέρης, Ντάγκρας, Γουνδουλάκης (10΄ Παπασάββας), Βέρμπης (46΄ Ζάχι), Ραχίμ, Φαρινόλα (54΄ Βιδάλης)

ΠΗΓΗ: starsports