Connect with us

slideshow

Εξαιρετικό κλίμα στην δεξίωση των φιναλίστ του κυπέλλου της ΕΠΣΠ

Published

on

Χθες το βράδυ μέσα σε πάρα πολύ καλό κλίμα στην ταβέρνα «ΑΝΑΔΡΟΜΉ», η διοίκηση της Ε.Π.Σ.Π. δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές τα τεχνικά επιτελεία, τις διοικήσεις των δύο φιναλίστ και τους ρέφερι της συνάντησης. Το παρών έδωσαν σύσσωμο το Προεδρείο της ΕΠΣΠ.

Ο Πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος, στην τοποθέτηση του για τον αγώνα τόνισε χαρακτηριστικά: «Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να μην ξαναπαίξουμε στον τελικό Πειραιά. Αν πούμε ότι σεβόμαστε την ιστορία του Εθνικού, θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, μακάρι να μας αξιώσει και ο θεός να είναι μαζί μας και παιδιά που ήδη τρέχουν, προσπαθούν και ιδρώνουν, να φτάσουμε την ομάδα από την Α΄ Πειραιά πολύ ψηλά.

Ο στόχος μας είναι αυτός. Από εκεί και πέρα στο πέρασμά μας από αυτές τις κατηγορίες θέλουμε να κάνουμε φίλους. Ξέρουμε πoια σωματεία κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ένα από αυτά είναι και ο Αετός Κορυδαλλού. Παρόλο που υπάρχει έντονος ανταγωνισμός καθώς είμαστε στον ίδιο όμιλο είναι η μόνη ομάδα που έχει τα εχέγγυα να χτυπήσει στα ίσια τον φετινό Εθνικό και το έχει αποδείξει.

Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει με τις όποιες δυσκολίες να έχουμε μια φιλική σχέση, και αυτή θα παραμείνει όπως και να έχει. Από εκεί και πέρα η ομάδα που αυτή τη στιγμή προεδρεύω εγώ έχει την υποχρέωση να πάρει το κύπελλο, έχει υποχρέωση να ανέβει κατηγορία και θα το κάνει. Σέβομαι τον Αετό, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να παραμείνουμε όπως είμαστε»

Ο πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού Δημήτρης Μπούγας αναφέρθηκε και αυτός στον τελικό λέγοντας: «Για μας είναι μεγάλη εμπειρία καθώς το σωματείο μας παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε τελικό. Είναι μια γιορτή και οι δύο ομάδες δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας, κάτι που έχουμε αποδείξει στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Κατά τη γνώμη μου ο τελικός γίνεται ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του Πειραιά. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας και των δύο ομάδων»

Ο προπονητής του Εθνικού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης δήλωσε σχετικά: «Στον τελικό είναι δύο πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες και όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Εύχομαι νικητής να είναι ο Εθνικός».

 

Ο τεχνικός του Αετού Λεωνίδας Πανοηλίας αναφέρθηκε στο μεγάλο τελικό λέγοντας: « Αυτό που θέλουμε όλοι μας είναι οι ποδοσφαιριστές να τελειώσουν το παιχνίδι χωρίς τραυματισμό και ο καλύτερος και ποιο τυχερός να πάρει το κύπελλο. Εμείς από την πλευρά μας θα χαρούμε το ματς και θα προσπαθήσουμε για καλό θέαμα έτσι ώστε να ευχαριστηθεί ο κόσμος»

Τι δήλωσαν οι αρχηγοί

Δηλώσεις Μανώλη Λύγκου: Πιστεύω να πάνε όλα καλά να τελειώσουμε το παιχνίδι όλοι όρθιοι, ευχόμαστε να είμαστε εμείς οι νικητές

Δηλώσεις Αλέκου Μπολοβνίνου: Εύχομαι μετά το παιχνίδι όλοι οι αθλητές να έχουν υγεία, επίσης σε αντιπάλους και συμπαίκτες να φτάσουν στην ηλικία που είμαι εγώ και να παίζουν ακόμα ποδόσφαιρο . Θέλω να τονίσω στην δική μας εποχή το να παίζουμε στο Καραϊσκάκη ήταν αυτονόητο , τώρα βλέπω το γιορτάζουμε. Τέλος θα ήθελα να πω ότι φέτος και για τις δύο ομάδες υπάρχει μια αδικία, για τον μεν Εθνικό δεν έπρεπε να είναι σε αυτή την κατηγορία και να παίζει για το κύπελλο Πειραιά και για εμάς δεν έπρεπε να είναι ο Εθνικός μαζί μας και να κάναμε εμείς το νταμπλ φέτος.

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply