Connect with us

4ος Όμιλος

Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός Πειραιά

Published

on

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Εθνικός Πειραιά ο οποίος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 3-1 του ΑΟΤ Αλίμου που παραμένει ουραγός στην κατάταξη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφταασαν στη νίκη χάρις σε γκολ των Μαντζώρου(23), Παυλάκη(35), Αλημπάς(72). Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα αφού δεν παρουσίασαν καλό προσωπο και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Πιπερά στο 74′.

Ο Εθνικός ξεκίνησε  δυνατά και στο 23ο λεπτό, απο φάουλ του Στρατάκη ,ο Μαντζώρος με κεφαλιά έκανε  το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δοκάρι του Σάμιου στο 31′ ,αλλά στο 35, οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα δύο γκολ, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Παυλάκη.  Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Αργυρίου είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Αργυρίου απο μαρκάρισμα αντιπάλου.
Στην επανάληψη, ο  ρυθμός έπεσε ,αλλά ο Παυλάκης έχασε διπλή ευκαιρία, πρώτα με δοκάρι και τον ίδιο παίκτη να στέλνει στην επαναφορά τη μπάλα άουτ.
Στο 72, ο Αλημπάς με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0, για να μειώσουν  οι φιλοξενούμενοι με τον Χρήστου δύο λεπτά αργότερα ο οποίος πέρασε δυο άτομα και σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Στρατάκης, Μαρτίνος, Μάναλης, Σούφλας, Αργυρίου (29 Σουλελές), Αλημπάς (82 Μπένα),Παυλάκης (64 Ηλιόπουλος)

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Δημήτρης Καλύκας):  Αμουτζάκης, Κόπελας, Γοργάκης,Πέττας, Σαμιώτης, Κατσαδούρος, Χακράμα(55′ Χρήστου),Καραγιάννης, ,Καζάντζης,Σάμιος(70 Νικολάου) ,Κάλφας(66 Πιπεράς)