Connect with us

4ος Όμιλος

Επέστρεψε στις νίκες ο Ερμής Ζωνιανών-Πρώτη ήττα για Ιάλυσο

Published

on

Η αποστολή του έμοιαζε εξ αρχής δύσκολη αφού καλούνταν να αντιμετωπίσει την ομάδα που βρίσκονταν στην κορυφή του 4ου ομίλου η οποία μάλιστα δεν είχε δεχθεί γκολ στα πρώτα έξι παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, ο Ερμής Ζωνιανών βγάζοντας αρκετό πάθος και διάθεση στο παιχνίδι του κατάφερε εν τέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στον μέχρι πρότινος αήττητο Ιάλυσο με 3-1 και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά από δυο αγωνιστικές. Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την ‘υπόθεση νίκη’ και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Νίκο Κατσικοκέρη που σημείωσε χατ-τρικ πανηγύρισε το δεύτερο του τρίποντο στη σεζόν. Από την άλλη, οι νησιώτες δεν παρουσιάστηκαν όπως στα προηγούμενα ματς και κάνοντας το χειρότερο τους α’ ημίχρονο αποχώρησαν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στον αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Νίκο Κατσικοκέρη. Το τέρμα αυτό απέβαλε το άγχος από τις προσπάθειες των Κρητικών οι οποίοι στο 40′ έκαναν δυο τα τέρματα τους με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Στο 44′ ο πρώην άσος της ΑΕΚ ολοκλήρωσε το κρεσέντο του διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κερδίσουμε μέτρα στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά, το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Πέτρου Μίχου ήταν να μειώσει στο 66′ με τον Σπάρτη. Στο 85′ οι νησιώτες είχαν την ευκαιρία να μειώσουν σε 3-2, όμως ο Σπάρταλης αστόχησε από τα έντεκα βήματα με τον Καρακούτση να αποκρούει τη μπάλα.

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Παπαματθαάκης) Καρακούτσης, Ταβλαδωράκης, Ρουμπάκης, Τζανής, Ανυφαντάκης, Μπέρκης (57΄ Μπαστάνης 88΄ λ.τ Σούκιας)), Γιακουμάκης, Πλουσής Β, Στρατίγης, Κατσικοκέρης, Σκουτέλης (68΄ Μανουσάκης)

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος) Λουτριώτης, Κοκκίνης (45 λ.τ Σαχίνης), Αθανασίου, Σταυλάς, Κοιλιάρας, Χειμωνέττος Κ (69΄ Λύρας), Σπάρταλης, Καρπαθάκης (32′ Χατζηκοσμάς), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Μαθιός