Connect with us

4ος Όμιλος

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιάλυσος

Published

on

Μετά την ήττα που γνώρισε στα Ζωνιανά, ο Ιάλυσος επέστρεψε στις νίκες αφού στο παιχνίδι-πρόλογος για την 8η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου Πειραιά. Οι νησιώτες μπήκαν από τα πρώτα λεπτά δυνατά στον αγώνα πιέζοντας τους Πειραιώτες σε όλους τους χώρους. Από την άλλη, οι Καμινιώτες προσπάθησαν να αντισταθούν όμως δεν τα κατάφεραν εκφράζοντας τα παράπονα τους για τη διαιτησία.

Η πρώτη καλή φάση για τον Ιάλυσο σημειώθηκε στο 14′. Ο Μαθιός έγινε αποδέκτης της μπάλας όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε κόρνερ αφού ο Παπαδόπουλος έδιωξε με τα ακροδάχτυλα. Στο 19′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσάιντ. Η πίεση των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 27′ όταν ο Σπάρταλης επωφελήθηκε από το τσίμπημα του Μαθιού στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έγραψε το 1-0. Στο 38′ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να κάνουν το 2-0, αφού ο Χειμωνέτος είδε το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ.

Στο β’ μέρος η εικόνα ήταν η ίδια με τον Ατρόμητο στο 62′ να μενει με παικτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Μαρινάκη με δεύτερη κίτρινη. Στη συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής απέβαλε και τον προπονητή των φιλοξενούμενων, Σταύρο Ηλιόπουλο, καθώς ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 69′ όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Αθανασίου από πλευράς Ιάλυσου. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79′ ο Κοιλιάρας.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος)  Λουτριώτης, Σταύλας, Παφιάκης, Αθανασίου, Κοκκίνης, Λιόσης, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης (35′ Χειμωνέτος), Μαθιός (57′ Μαχινης), Κοιλιάρας, Σπάρταλης (82′ Βολονάκης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος) Παπαδόπουλος, Σιγάλας (36′ λ.τρ. Κολιός), Μαρινάκης, Αριανούτσος, Δανασής, Στρατής, Μητρόπουλος, Σιδηρόπουλος, Γεεργιάδης, Ράπτης (70′ Θανόπουλος), Μάμαλος (55′ Γεωργίου).