Connect with us

slideshow

Επίσκεψη του Γ.Γ.Α κ.Μπιτσαξή στο ΣΕΦ – Σύσκεψη με το ΔΣ της ΕΠΣΠ..

Published

on

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο που βρίσκεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματές Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κ.Στέλιο Μπρατσόλη παρουσία μελών της ένωσης του Πειραιά και Βουλευτών της περιοχής.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Γ.Γ.Α. και με την επιτροπή της Γ.Γ.Α. να εξετάζει το γήπεδο του ποδοσφαίρου του Σ.Ε.Φ.

Παρόντες ήταν οι Βουλευτές κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΛΑΣ – ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ, ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ εκ μέρους Θ.ΔΡΙΤΣΑ. Από την Γ.Γ.Α, ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΑΝ. ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ και οι συνεργάτες κ. ΜΑΡΙΑ ΠΑΤΕΛΑΡΟΥ και οι κ. ΚΩΝ. ΣΤΑΥΡΟΥ – – ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΓΑΝΗΣ. Από την Ε.Π.Ο., ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΚ. ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ. Από το Σ.Ε.Φ., οΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΩΝ.ΛΥΤΡΑΣ, ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΘ.ΤΕΡΖΗΣ και ο ΑΝΑΠΛ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Ι.ΑΞΑΡΛΗΣ.

Από την Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΚΑΣ, η Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κα ΛΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΑΚΑΣ, ο ΤΑΜΙΑΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο ΑΝΑΠΛ. ΤΑΜΙΑΣ & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΕΒΑΣ, το ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. & ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΠΑΤΑΣ, το ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΟΥΣΕΛΗΣ, τα ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ και ο πρώην ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΚΝΑΚΟΣ.

Από τα σωματεία παρεβρέθησαν οι εξής. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ: Π.ΚΟΥΒΑΡΗΣ –ΠΑΝ.ΣΙΝΟΣ, ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Γ.ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ – Ν.ΓΚΟΛΦΗΣ, ΘΗΣΕΑΣ: ΒΑΣ.ΠΡΟΒΑΤΑΣ, ΑΟ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΑΝΔΡ. ΣΤΡΑΤΗΣ, ΑΕ ΧΑΤΖΗΚ/ΚΕΙΟΥ: Δ.ΡΕΞΙΝΗΣ, ΑΟ ΖΕΑΣ: Ι.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ: Γ.ΑΠΕΡΓΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ: ΕΜ.ΒΙΝΤΖΗΛΕΟΣ, ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΜ: ΔΗΜ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΝΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: ΝΙΚ.ΦΙΓΚΕΝ, ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡ.:ΜΑΛΛΙΑΡΟΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ και ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ της εφημερίδας, «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ» Γ. ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗΣ.

Στην συνέχεια, μετά από την επί τόπου εξέταση του γηπέδου του ΣΕΦ με την υπόδειξη των τεχνικών υπηρεσιών της Γ.Γ.Α., όλοι πέρασαν την πόρτα των γραφείων της Ε.Π.Σ.Π. Ο πρόεδρος της Ενωσης, κ. Στέλιος Μπρατσόλης παρουσίασε το φάκελο αλληλογραφίας και αιτημάτων του ποδοσφαιρικού Πειραιά στον Γ.Γ.Α. όπως εξελίχθηκαν από τον Δεκέμβριο του 2010 ως σήμερα και έθεσε, ότι δεν μπορεί ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς να αναμένει άλλο την υλοποίηση των εξαγγελιών που έγιναν με την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι άνθρωποι των σωματείων.

«Μας δώσατε το δικαίωμα κ. Γενικέ να πιστεύουμε, ότι η προσδοκία που μας δίνει η επίσκεψη σας στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Σ.ΕΦ., αυτή τη φορά θα υλοποιηθεί και θα συναντήσει ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς την άνοιξη του 2012, αλλά με την ικανοποίηση ότι του χρόνου τα παιδιά του Πειραιά θα αγωνίζονται σε ένα ασφαλές, αναβαθμισμένο, πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο ήπιας μορφής το οποίο δικαιούνται και με αγωνία περιμένει την υλοποίηση του ο παμπειραικός ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η Βουλευτής κ. Διαμάντω Μανωλάκου έθεσε το θέμα χρονοδιαγράμματος της υλοποίησης του έργου. Ο Βουλευτής κ. Παναγιώτης Μελάς σημείωσε ότι ο αθλητισμός προσφέρει και χρειάζεται την ευαισθησία μας. Από την πλευρά του ο βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης δήλωσε ότι και τα τρία έργα που εξαγγέλθηκαν πέρσι να μπορούσαν να υλοποιηθούν και πάλι δεν θα έλυναν τα προβλήματα του Πειραιά. Χρειάζεται σφιχτό χρονοδιάγραμμα για να βγει το έργο γρήγορα.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ,κ. Νίκος Ανασόπουλος σημείωσε ότι: «Οι Πειραιώτες παράγοντες και τα Πειραϊκά σωματεία έχουν νοιώσει την αδικία και διεκδικούν δίκαια. Δεν μπορούν πλέον τα παιδιά να παίζουν μπάλα σε ένα επικίνδυνο γήπεδο. Είναι κοινωνική ανάγκη να αποκατασταθεί και να ανακατασκευαστεί το γήπεδο όσο γίνεται πιο γρήγορα».

Ο εκπρόσωπος του σωματείου ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, ο κ. Π. Σίνος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φέρνω τα παιδιά για προπόνηση στο γήπεδο του ΣΕΦ και κουβαλάμε μπάλες και πάγο για τους τραυματισμούς. Αυτό μας θλίβει και μας απογοητεύει. Μην απογοητευτούμε για άλλη μια φορά».

Ο κ. Π.Κούβαρης σημείωσε ότι μια εικοσαετία ο Πειραιάς είναι γηπεδικά ριγμένος. «Είναι ηττημένοι όλοι οι βουλευτές γι’ αυτή την κατάσταση. Νοιώθω ριγμένος και εσείς είστε ηττημένοι καθώς δεν κατορθώσαμε να γίνει ένα γήπεδο τα 20 τελευταία χρόνια. Ζητάμε ασφαλές το γήπεδο ΣΕΦ για τις ανάγκες του Πειραιά. Είναι κοιτίδα το γήπεδο του ΣΕΦ».

Ο Γ.Γ.Α. κ. Μπιτσαξής ευχαρίστησε όλους του Βουλευτές, τους συμμετέχοντες και τα σωματεία για την ουσιαστική ενημέρωση.

Ο κ. Μπιτσαξής σημείωσε. «Συγχαίρω την Ε.Π.Σ. Πειραιά και όλους σας για την επιμονή να γίνει τουλάχιστον αυτό το έργο. Η εξέλιξη αυτή προέκυψε από την πίεση που υπήρξε, από την επικοινωνία και την βούληση της Γ.Γ.Α. να αποδεχθεί το δίκαιο αίτημα του Πειραιά. Η παρουσία μας στον Πειραιά και στην Ενωση σας δεν είναι χατίρι. Στοχοθετήθηκε αυτή η υλοποίηση της ανακατασκευής του γηπέδου ΣΕΦ και δεν ήρθα να κάνω τυχαία ανακοινώσεις. Σας δηλώνω ότι θα ανακατασκευαστεί άμεσα το γήπεδο του ΣΕΦ με κονδύλι της Γ.Γ.Α., με βοήθεια του Ο.Π.Α.Π και της διοίκησης του Σ.Ε.Φ. Εντός του επόμενου διμήνου θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να είναι έτοιμος ο ανάδοχος να ξεκινήσει τις απαιτούμενες εργασίες, ώστε να γίνει ένα γήπεδο ασφαλές, ένα γήπεδο ανακατασκευασμένο για τις ανάγκες του Πειραιά, σεβόμενος την προσπάθεια που καταβάλετε.

Είμαι σε επικοινωνία με τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων για την ανακατασκευή του προπονητηρίου της Σχολής. Όσον αφορά στο γήπεδο του Σχιστού θα κάνετε υπομονή. Έχει δοθεί μελέτη στον Δήμο για να γίνει προσπάθεια μέσω των κονδυλίων της Περιφέρειας. Συγχαίρω την διοίκηση και όλους σας για το μεράκι και την ανιδιοτέλεια. Ανήκω σε αυτούς που σέβονται την αξιοπιστία και σας δηλώνω ότι θεωρώ τον ερασιτεχνισμό δημόσιο αγαθό. Για όσο θα έχω αυτή την ευθύνη θα προσπαθώ για το καλό του αθλητισμού».

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Πειραιά, κ. Στέλιος Μπρατσόλης κλείνοντας αυτή την συνάντηση κάλεσε όλους στην Παμπειραική εκδήλωση στο ΣΕΦ της 23/1/2012, ευχαριστώντας τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και όλους τους συμμετέχοντες και σημείωσε ότι η παρουσία του Γενικού την Δευτέρα στην γιορτή και οι δεσμεύσεις του θα είναι μια νέα ανάσα ελπίδας για τα δίκαια αιτήματα της ένωσης και των σωματείων μας.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply