Connect with us

4ος Όμιλος

Επανήλθε η ηρεμία στην Προοδευτική

Published

on

Ν. Λεμονής : «Στηρίζω όλες τις επιλογές του Β. Κατσαρού »

Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει με τα διοικητικά της Προοδευτικής. Η ομάδα συνεχίζει ενωμένη σε όλους τους τομείς μετά και τις εξηγήσεις που έδωσε ο εκ των προέδρων Νίκος Λεμονής και ικανοποίησαν απόλυτα τον στενό του συνεργάτη και ηγέτη των « βυσσινί » Βασίλη Κατσαρό.

Ο τελευταίος τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε ουσιαστικά μόνος του να «φέρει βόλτα » όλα τα θέματα της ομάδας , αφού ο κ. Λεμονής λόγω επαγγελματικών ασχολιών δεν μπορούσε να βοηθήσει .

Με δήλωση που έκανε χθες  ο τελευταίος αναφέρει:

« Στηρίζω απόλυτα όλες τις επιλογές αγωνιστικές και εξωαγωνιστικές του συνεργάτη, φίλου και αδελφού Βασίλη Κατσαρού. Ήταν , είναι και θα είναι αρχηγός του άρματος που λέγεται Προοδευτική και οδήγησε την ομάδα μας αήττητη στον Πειραιά και στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική .»

*Πάντως η προγραμματισμένη έκτακτη Γενική Συνέλευση που προκάλεσε ο Βασίλης Κατσαρός θα πραγματοποιηθεί κανονικά , αύριο στις 20.00 στο « Μελίνα Μερκούρη» στην  αίθουσα « Πλειάδες»   του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού Με μια διαφορά όμως . Η συνέλευση γίνεται μόνο και μόνο για να φανεί αν υπάρχουν παράγοντες που να έχουν οικονομική επιφάνεια και να  μπορούν να βοηθήσουν τη διοίκηση στον τομέα αυτό. Κανένα άλλο θέμα δεν πρόκειται να συζητηθεί ….

Ο Αλ. Νταβέλης νέος Γενικός Αρχηγός

Ο Αλέκος Νταβέλης που έχει τιμήσει στο παρελθόν τη φανέλα της Προοδευτικής σαν ποδοσφαιριστής  , αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού της ομάδας .

Τα προηγούμενα χρόνια είχε ασχοληθεί και με τα διοικητικά των βετεράνων του συλλόγου .

Θεωρείται από την διοίκηση ότι μπορεί να προσφέρει πολλά σε αυτό το τόσο σημαντικό και νευραλγικό πόστο για την ομάδα .

Κοντά σε Θανέλλα

Πολύ κοντά στην πρόσληψη του Φώτη Θανέλλα βρίσκεται η Προοδευτική . Οι δυο πλευρές έχουν έλθει πολύ κοντά σε συμφωνία και απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες για να δώσουν τα χέρια .