Connect with us

4ος Όμιλος

Επεισοδιακή νίκη για Ηρόδοτο-Φωνές ο Εθνικός

Published

on

Χάρις σε τέρμα που σημείωσε ο Φώτης Καϊμακαμούδης στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ηρόδοτος πανηγύρισε σημαντική νίκη κόντρα στον Εθνικό Πειραιά με την επιστροφή του στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Πάντως, οι φιλοξενούμενου έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία και συγκεκριμένη για τη φάση του 72’ όταν ο Λύγκος βρήκε δίχτυα και το τερμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδεξης του βοηθού για οφσάιντ. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο δημιουργήθηκε ένταση στην κερκίδα όταν οι φίλοι των γηπεδούχων επιτέθηκαν στους φιλάθλους των Πειραιωτών με αποτέλεσμα ο διαιτητής του αγώνα να διακόψει το ματς για 20’. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξιος Αγγελόπουλος ήταν σε έξαλλη κατάσταση ζητώντας να διακοπεί το ματς. Στο αγωνιστικό κομμάτι στο α’ μέρος ήταν καλύτερος ο Ηρόδοτος δημιουργώντας φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Παυλάκη.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Παναγιωτίδης, Χαρίτος, Γεωργόπουλος, Αχιλλέως, Πρωτογεράκης, Μαυρίδης(73′ Προβυδάκης), Γενιτσαρίδης, Κοζυράκης(84′ Μπαλάφας), Ζαφείρης, Καιμακαμούδης, Μωραίτης(67’ Κλωνάρης)

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) : Βουτσινάς, Χαλκιάς, Ξενιτόπουλος, Μπένα, Χέλι, Φέτσης, Λαζανάς(69’ Σταφτσουλαι), Σούφλας, Λύγκος, Σάμιος(68’ Βελέτης), Παυλάκης(75′ Γκορόγιας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply