Connect with us

slideshow

Επεισόδια σε αγώνα στην ΕΠΣ Ηλείας – Την “έπεσε” οπαδός στον διαιτητή

Κινδύνευσε η ζωή φιλάθλου!

Published

on

Διακόπηκε οριστικά και δεν ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας πλέι άουτ παραμονής στην Α2 Κατηγορία Ηλείας, στον Ελαιώνα, μεταξύ Δόξας και Πανωλενιακού Καράτουλα, σε βάρος του δεύτερου (σύμφωνα με τις ως τώρα πληροφορίες από τα περιστατικά αλλά και τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα)!!!

 

Ενω το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 0-0 και μέσα σε μεγάλη ένταση σε όλη τη διάρκεια του, η Δόξα στο 66′ προηγηθηκε με 1-0. Κι ενω λίγο νωρίτερα, στο 51′ αποβλήθηκε παίκτης της με δεύτερη κίτρινη (για δυνατό μαρκάρισμα) και αγωνιζόταν με δέκα παίκτες!

 

Λιγότερο από ένα λεπτό αργότερα, στο 67′ δέχτηκε κόκκινη κάρτα με δεύτερη κίτρινη, και παίκτης του Πανωλενιακού (για διαμαρτυρία προς το βοηθό)! Και τότε σημειώθηκε ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με διαμαρτυρίες παικτών του Πανωλενιακού, αλλά και του πάγκου, καθώς και των φιλάθλων του, όπου κι ένας εξ αυτών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, κινούμενος κατά του διαιτητή και του βοηθού!

 

Ακολούθησε διακοπή από το διαιτητή (Μαρκαντωνάτος) καθώς και κλήση αστυνομικής δύναμης. Μετά από πολλή ώρα η διακοπή έγινε οριστική! Με την αστυνομική δύναμη να προσέρχεται μετά από περίπου 50 λεπτά (!) αλλά με το διαιτητή να γνωστοποιεί ότι βάσει των πρόσφατων οδηγιών της ΕΠΟ η διακοπή ήταν οριστική από την ώρα της εισβολής του φιλάθλου.

 

Όλα αυτά με παρατηρητή αγώνα τον ίδιο τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ Άρη Κουλούρη.

 

* Η παρουσία πάντως του οποίου, και με την ιατρική του ιδιότητα, βοήθησε πολύ, όταν σε στιγμή έντασης ένας φίλαθλος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος από κρίση που υπέστη, και του γύρισε η γλώσσα!!!

 

Πρώτος τον αντιλήφθηκε ο παρευρισκόμενος ως φίλαθλος στο γήπεδο ο διοικητικός παράγοντας του Ολυμπιακού Λαμπετίου (και πρώην του Πανηλειακού ως γνωστόν), Κώστας Ντάβαρης, που έσπευσε άμεσα να τον βοηθήσει. Και στη συνέχεια η παρέμβαση Κουλούρη, με τον Κ. Ντάβαρη ως …ιατρικό βοηθό, έφεραν αποτέλεσμα, με το φίλαθλο να συνέρχεται και να αποφεύγει τα πολύ χειρότερα…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply