Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Γουμαγια

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ηθελε τον Γιωργο Γουμαγια να αποτελούσε παρελθόν απο την Κηφισια μετα απο τρία Χρονια.

Αναλυτικά το κείμενο

Μετά από 3 χρόνια υγιούς και εξαιρετικής συνεργασίας η Διοίκηση της Α.Ε. Κηφισιάς ανακοινώνει την αποχώρηση του τερματοφύλακα της Γιώργου Γουμάγια.
Ο Γιώργος Γουμάγιας υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας μας σε 80 αγώνες και ο οποίος διετέλεσε και αρχηγός της ομάδας μας, απέδειξε πως η προσωπικότητα με την ποδοσφαιρική αξία μπορούν να συνδυαστούν στον απόλυτο βαθμό. Δεν θα σταθούμε όμως στην ποδοσφαιρική ποιότητά του η οποία είναι αναμφισβήτητη και το αποδεικνύουν τα 20 συναπτά έτη επαγγελματικής πορείας, αλλά θέλουμε να τονίσουμε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, τα ηγετικά του χαρακτηριστικά και την ηθική φυσιογνωμία του. Αυτά μένουν για εμάς στο ποδόσφαιρο και αυτά κρατάμε πρώτα-πρώτα από αυτήν την συνεργασία.
Γιώργο, στην Κηφισιά απόκτησες μόνο και παντοτινούς φίλους και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή με χαρά για προσμονή για σένα. Από καρδιάς να σου ευχηθούμε σύσσωμοι, η Διοίκηση, ο φίλαθλος κόσμος και το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της Α.Ε. Κηφισιάς καλή σταδιοδρομία με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς αθλητικό επαγγελματικό και κυρίως οικογενειακό. Καλή τύχη φίλε Γιώργο.