Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Μάλτσι-Πήρε και Παπαδόπουλο

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας stoplekto.gr που ήθελε τον Φλοσαρντ Μάλτσι να αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση της Τρίγλιας Ραφήνας. Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου σήμερα το πρωί και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό. Παράλληλα, οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, Μιχάλη Παπαδόπουλου ο οποίος πέρυσε έπαιξε στο Βύζαντα ενώ έχει περάσει από Κηφισιά και Πανιώνιο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας ανακοινώνει την απόκτηση των Μιχάλη Παπαδόπουλου και Φλοσάρντ Μάλτσι στον σύλλογο μας και τους εύχεται μία καλή και δημιουργική ποδοσφαιρική χρονιά.

Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος γεννήθηκε την 30/05/1993 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού επιθετικού. Είναι δημιούργημα των ακαδημιών της ΑΕΚ, ενώ προηγούμενες ομάδες που έχει αγωνισθεί είναι ο Πανιώνιος, Κηφισιά και Βύζας Μεγάρων.

Ο Φλοσάρντ Μάλτσι γεννήθηκε την 23/12/1994, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ιεράπετρας, ενώ έχει αγωνισθεί στις μικρές ομάδες της ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, Γλυφάδα και Αστέρα Μαγούλας.