Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Ντάγκα στην Προοδευτική-Βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Πιερία-Στις 24 /7 έναρξη της σεζον

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Βαγγέλη Ντάγκα να αποτελεί το νέο γενικό αρχηγό της Προοδευτικής μετά από απόφαση του Νικου Λεμονή.

Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος του Κορυδαλλού σήμερα έγινε συνάντηση όπου ο πρόεδρος, κ. Λεμονής, ο τεχνικός διευθυνής, Δημήτρης Χόρτσας και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας συζήτησαν αρκετά ζητήματα.

Παράλληλα στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου στο γήπεδο του Κορυδαλλού ενώ από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου, η ομάδα θα βρεθεί στο αθλητικό κέντρο ‘Μύθος’ όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Αναλυτικά, το κειμενο

Η διοίκηση της Προοδευτικής ενημερώνει τον κόσμο του συλλόγου ότι νέος γενικός αρχηγός της ομάδας μας αναλαμβάνει ο βετεράνος άσσος Βαγγέλης Ντάγκας,  ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στον Κορυδαλλό γνώστης του αντικειμένου και που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της.

Σήμερα το  μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην οποία πήραν μέρος, ο πρόεδρος Νίκος Λεμονής, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Χόρτσας, ο νέος γενικός αρχηγός Βαγγέλης  Ντάγκας και ο προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας, όπου συζήτησαν θέματα γύρω από τον σχεδιασμό της ομάδας, οργανωτικά και την προετοιμασία.

Αποφασίσθηκε το ξεκίνημα της προετοιμασίας να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Ιουλίου με

πρώτη συγκέντρωση στο γήπεδο Νικαίας.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό “ΜΥΘΟΣ” στο Ελατοχώρι Πιερίας στο διάστημα από 7 έως και 18 Αυγούστου.