Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Παπαματθαιάκη-‘Προμηνύεται δύσκολο πρωτάθλημα ‘

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας stoplekto.gr που ήθελε τον Μανώλη Παπαματθαιάκη να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Βασίλη Καραϊσκου στην τεχνική ηγεσία του Ερμή Ζωνιανών. Ο έμπειρος προπονητής που βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους της ομάδας και πλέον αυτό που απομένει είναι να δημιουργήσει ένα ικανότατο σύνολο που θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την παραμονή στην κατηγορία. Η ιστοσελίδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον Μανώλη Παπαματθαιάκη ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στον πάγκο του Ερμή Ζωνιανών τόνισε: Είναι μια καινούργια αρχή για την ομάδα. Ευχαριστώ την διοίκηση για την πρόσκληση. Δυστυχώς, η ομάδα σε θέμα σχεδιασμού έχει μείνει πάρα πολύ πίσω και επειδή προμηνύεται ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα είμαστε υποχρεωμένοι να ενισχυθούμε άμεσα. Είμαι πεπεισμένος όμως ότι θα βρούμε και τους παίκτες που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα , διότι ο Ερμής και η διοίκηση είναι ένα σωματείο που παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο το οποίο θα είναι ανταγωνιστικό κάθε Κυριακή’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μανώλη Παπαματθαιάκη ακολούθησε στον Ερμή, ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Πέτρος Κυριακάκης ενώ γυμναστής της ομάδας παρέμεινε ο Άλκης Πλουσής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας: “Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών ανακοινώνει το τεχνικό τιμ της νέας σεζόν που αποτελείται από τον τεχνικό Μανώλη Παπαματθαιάκη, τον βοηθό προπονητή Άλκη Πλουσή αλλά και τον προπονητή τερματοφυλάκων Κυριακάκη Πέτρο”.