Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με την παραμονή Σπάθα στο Κερατσινι

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ηθελε τον Βασιλη Σπάθα να ανανέωνε τη συνεργασία του με το Κερατσινι. Λίγες ημερες μετα το ρεπορτάζ ηρθε και η επιβεβαίωση μεσω ανακοινώσης που αναφέρει ΑΠΟ Κερατσίνι ανανεώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον προπονητή κο Βασίλη Σπάθα.

Οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβρη και είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο στην Γ Κατηγορία, την κατάκτηση τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Πειραιά και την παρουσία στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Μετά την οριστικοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ο κος Σπάθας μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ομάδας του Κερατσινίου και τον Πρόεδρο κο Αραβαντινό- ιδιαίτερα- για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν απόλυτα πετυχημένη ,με την ομάδα μας να επιστρέφει ύστερα απο 14 χρόνια στη Γ Εθνική.Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα ανταγωνιστική για ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ Εθνικής.””