Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Φλέγκα-Ανανέωσε και ο Αμανατίδης

Published

on

Αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που έχουν δώσει και τη ψυχή τους για τον Ηλυσιακό τα τελευταία χρόνια. Ο Σταύρος Αμανατίδης ήταν δεδομένο ότι θα παρέμενε στην ιστορική ομάδα την οποία άλλωστε ο ίδιος θεωρεί το δεύτερο του σπίτι και αυτό που απέμενε ήταν η τοποθέτηση από πλευράς σωματείου. Ο σπουδαίος αρχηγός των κιτρινόμαυρων δεν θα μπορούσε να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση Λιονάκη και εν τέλει συμφώνησε ώστε και την πέμπτη χρονιά να φοράει τη φανέλα της ομάδας. Ο κάπτεν του Ηλυσιακού συναντήθηκε και μέσα σε πέντε λεπτά οι δυο πλευρές συμφώνησαν ώστε να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης την ερχόμενη περίοδο. . Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

O Ηλυσιακός Α.Ο. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας Σταύρο Αμανατίδη. Ήταν θέμα πέντε λεπτών ώστε να διευθετηθεί η υπόθεση. Άλλωστε η εκτίμηση για ολα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα είναι μεγάλη

Από εκεί και πέρα, επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας stoplekto.gr το οποίο ήθελε τον Τάσο Φλέγκα να ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα του Ηλυσιακό. Όπως σας είχαμε ενημερώσει το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές ήταν θετικό και όπως ήταν φυσικό οι δυο πλευρές προχώρησαν σε συμφωνία. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων: Ο Ηλυσιακός ΑΟ ανακοινώνει την επεκταση της συνεργασίας με τον Φλέγκα Τάσο’.