Connect with us

4ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Φωστέρη, Καραχάλιο, Παλιγγίνη

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Ιωνικό να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Χρήστο Παλιγγίνη, Αλέξανδρο Καραχάλιο και Άγγελο Φωστέρη. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Νεάπολης θα παραμείνει ο Γιάννης Τσακίρης ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με το σύλλογο. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ακόμα παικτών που αναμένεται να βοηθήσουν καθοριστικά την ομάδα της Νέαπολης να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για την νέα περίοδο.

 

Ο τερματοφύλακας Χρήστος Παλιγγίνης που είναι γνωστός στο φίλαθλο κοινό της Νίκαιας καθώς έχει φορέσει την φανέλα με το αστέρι το 2011. Στον Ιωνικό θα αγωνίζεται φέτος και ο Αλέξανδρος Καραχάλιος, με τον 29χρονο επιθετικό να έχει πλούσιο βιογραφικό σε Καβάλα, Καλλιθέα, Λάρισα, Απόλλωνα Σμύρνης, Πανηλειακό και Καλαμάτα. ενώ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Νέα Ιωνία. Τέλος, ο νεαρός Άγγελος Φωστέρης αναμένεται να προσδώσει ποιότητα στον χώρο του κέντρου, πράγμα το οποίο πέτυχε και την προηγούμενη χρονιά στον Αστέρα Βάρης.

Ανανέωσε ο Τσακίρης

Εξάλλου, ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα του Ιωνικού, για ακόμα ένα χρόνο, οΓιάννης Τσακίρης. Ο ταλαντούχος αμυντικός που είναι από τους μακροβιότερους παίκτες αυτή την στιγμή στον σύλλογο έδειξε εξαρχής την διάθεσή του για παραμονή στην ομάδα του Ιωνικού, και δήλωσε “παρών” για την επόμενη μέρα.