Connect with us

slideshow

Επιδημία προεδρικών παραιτήσεων στη Δυτική Αττική

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Published

on

Κύμα προεδρικών αποχωρήσεων σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Δυτικής Αττικής είναι έτοιμο να ξεσπάσει το επόμενο διάστημα μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων. Άλλοι κουράστηκαν από την μακροχρόνια ενασχόλησή τους και άλλοι γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές υποχρεώσεις των ομάδων και μάλιστα σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς.

Επισήμως, πρώτος τον χορό των αποχωρήσεων, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Αστέρα Μαγούλας, Αντώνης Ρόκας, ο οποίος στην επιστολή –συγγνώμης προς τη διοίκηση του ΠΑΟ Ρουφ, είπε ορθά – κοφτά ότι στο τέλος του πρωταθλήματος, είναι στις προθέσεις του να αποχωρήσει.

Με τη λήξη των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα, είναι έτοιμος να τα παρατήσει και ο πρόεδρος του Πανελευσινιακού, Αλέκος Παθιάκης. Ο νυν πρόεδρος της ομάδας είναι ήδη αποστασιοποιημένος από τις δραστηριότητες της ομάδας και έχει εκμυστηρευτεί σε στενούς του συνεργάτες ότι θα αποχωρήσει καθώς οι επαγγελματικές του δραστηριότητες δεν του επιτρέπουν να παραμείνει στον προεδρικό θώκο.

Μια ιστορία πολλών χρονών αναμένεται να κλείσει τον Μάϊο και στον Ηρακλή Ελευσίνας. Ο Στέλιος Καρατζάς που παρέλαβε την σκυτάλη της προεδρίας του συλλόγου, μετά τον αείμνηστο πατέρα του Κυριάκο, είναι έτοιμος να τα βροντήξει καθώς είναι «πνιγμένος» κυριολεκτικά από τις δουλειές του. Ο Στέλιος Καρατζάς, θα είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας αφού το όνομα Καρατζάς, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Ηρακλή Ελευσίνας, ωστόσο, θέλει να παραδώσει το τιμόνι της ομάδας σε άτομο που θα έχει την πολυτέλεια του χρόνου να ασχοληθεί από κοντά στον σύλλογο.

Τέταρτος κατά σειρά πρόεδρος προς αποχώρηση είναι ο Τάσος Μαρκεσίνης του Άτταλου Νέας Περάμου. Και άλλα καλοκαίρια είχε εκφράσει την επιθυμία να τα παρατήσει αλλά στο τέλος πάντα άλλαξε γνώμη. Όμως επειδή πολλές φορές έχει επαναλάβει, ότι «η διοίκηση της ΕΠΣΔΑ με πολεμά» και ότι « δεν θέλουν «καθαρούς» ανθρώπους που βάζουν λεφτά από την τσέπη τους για τις ομάδες», δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να κάνει την απειλή πραγματικότητα. Εκτός και εάν αφήσει την Νέα Πέραμο και «μετακομίσει» προς Ελευσίνα μεριά.

Δεν αποκλείεται και άλλοι πάντως διοικητικοί παράγοντες ομάδων της Δυτικής Αττικής να τερματίσουν την ευδόκιμη διοικητική τους καριέρα.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply