Connect with us

4ος Όμιλος

Επικίνδυνη αποστολή για την Προοδευτική

Published

on

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σερί των επιτυχημένων εμφανίσεων είναι στην Προοδευτική .Όμως αυτή τη φορά η αποστολή της  θεωρείται επικίνδυνη , αφού η ομάδα αγωνίζεται στην Ρόδο με τον ομώνυμο σύλλογο , που διανύει περίοδο φόρμας, όπως  έδειξε και με την εκτός έδρας νίκη του επί της Θύελλας Ραφήνας .

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο , που ειδικά μέσα στην έδρα του γίνεται πανίσχυρος. Όμως και μεις είμαστε σε καλή κατάσταση και  μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε ο Γενικός αρχηγός των «βυσσινί» Αλέκος Νταβέλης και πρόσθεσε:

« Χαιρετίζουμε το φιλικό σωματείο της Ρόδου και  είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποδώσει την άψογη φιλοξενία του Α’ Γύρου.»

  • Προβλήματα με πυρετό αντιμετωπίζουν οι Γκαϊδατζής και Ζαχαράτος που αποκλείστηκαν από την αποστολή όπως και ο ανέτοιμος Θεοδωράκης.
  • Στην αποστολή που αναχωρεί σήμερα το πρωί για τη Ρόδο και θα προπονηθεί χαλαρά στις 11 το πρωί στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι μετέχουν οι παρακάτω αθλητές:

Μπαντίκος, Τράκας, Τσαραούσης, Ντάλλας, Καλαϊτζίδης , Ζίζηλας, Ζελέκου, Μύρκος, Ξυγκάκης, Χρήστου, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Μπέλερης, Πέππας, Κανελλόπουλος , Λέκκας, Ατματζίδης, Μανιδάκης .