Connect with us

slideshow

Επιμένει για τα μπαράζ ο Πειραιάς

Έθεσε θέμα ανακατασκευής του ΣΕΦ, απο την ΕΠΟ, ο κ Μπρατσόλης

Published

on

Επιμένει με έντασηκαι συνέπεια  η Ένωση Πειραιά να θέτει θέμα κλήρωσης των ομίλων για τα μπαράζ ανόδου από τα τοπικά πρωταθλήματα στο περιφερειακό. Στη συνεδρίαση της ΕΠΟ, παρέστη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, και άκουσε τον αντιπρόεδρο της Ένωσης, Νίκο Ανασόπουλος να δηλώνει οτι δεν υπηρχε δεσμευτικη Αποφαση για διαμορφωση και ορισμο των ομιλων , οπως κατα πλειοψηφια αποφασισε το συμβουλιο της ομοσπονδιας – αλλα αφηνε ΑΝΟΙΚΤΟ το θεμα – για κληρωση ή ορισμο των ομιλων μπαραζ , γεγονος που δεν υλοποιησε η ομοσπονδια , αρνουμενη την Προταση του Πειραια : για Κληρωση των Ομιλων Μπαραζ.

Ο κ Μπρατσόλης εκ μέρους των Σωματείων και της Ένωσης – στο θέμα της ημερήσιας διάταξης : ‘για τα ενωσιακά κεντρα ‘ , έθεσε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ – την προταση, αίιτημα – , να εξετάσει η ομοσπονδια και η Αρμοδια Επιτροπη της – την παρεμβαση – συνολικης ανακατασκευης του γηπεδου ποδοσφαιρου του ΣΕΦ – μεσω χρηματοδοτησης απο την ΕΠΟ και του σχετικου κονδυλιου της : ” Ενωσιακα Κεντρα ”.

Προτεινε στην ΕΠΟ, το έργο αυτο να γίινει μεσα στο 2012- και για να προωθηθει , να πραγματοποιηθει συναντηση : ΕΠΟ –ΕΠΣΠ και Δ.Σ.του ΣΕΦ

Η εκδοχή αυτή θα είναι φώς και ελπίδα σε αυτό το παμπιεραϊκό αίτημα, μετά το σκοτάδι που έχει ρίξει η παραπομπή του θέματος στις καλένδες, από την ασυνεπή πολιτεία, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ Μπρατσόλης, που ευχαρίστησε τον πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, Μιχάλη Τζανόπουλο, για τη στήριξή του στο θέμα αυτό.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply