Connect with us

4ος Όμιλος

Επισκοπή-Ατρόμητος Πειραιά 2-2

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας ανάμεσα στην Επισκοπή και τον Ατρόμητο Πειραιά με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 2-2 και να μένουν αρκετά πίσω όσον αφορά την προσπάθεια που κάνουν για την παραμονή.

Συγκεκριμένα, ο Ατρόμητος Πειραιά έφτασε τους 24 βαθμούς όμως η νίκη της Κηφισιάς αύξησε τη διαφορά από την 9η θέση στους 11 βαθμούς 6 αγωνιστικές πριν το τέλος. Όσον αφορά την Επισκοπή η ισοπαλια αυτή είναι καταδικαστική αφού στα επόμενα 6 ματς χρειάζεται το απόλυτο και η Κηφισιά να χάσει όλα τα παιχνίδια ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, γεγονός που χρίζει ως πιο πιθανό σενάριο τον υποβιβασμό της Ρεθυμνιώτικης ομάδας. Άλλωστε, οι 14 βαθμοί δεν καλύπτονται αφού θαύματα δεν συμβαίνουν κάθε χρόνο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 9′ με τον Μίλιτς. Δυο λεπτά αργότερα ο Ατρόμητος είχε την απάντηση όμως η προσπάθεια του Ευθυμιάδη κατέληξε στο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους στο 38′ να ισοφαρίζουν με τον Δανασή. Στο 45′ ο Γρηγόρης Ράπτης με σουτ έκανε το 2-1 δίνοντας το προβάδισμα στους Καμινιώτες. Στο 46′ η Επισκοπή είχε την ευκαιρία όμως το σουτ Ιβάνοφ πέρασε πάνω από το δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 56′ ο Παπαδήμας γύρισε τη μπάλα όμως κανένας παίκτης της Επισκοπης δεν πετάχτηκε να τη σπρώξει στα δίχτυα. Στο 78′ ο Παναγιωτόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει το 1-3, όμως το σουτ του έμπειρου επιθετικού κατέληξε στο δοκάρι. Και αφού δεν έγινε το τρίτο γκολ για τον Ατρόμητο, επιβεβαιώθηκα ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, με τον Σίτσκοφ στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Νίκος Κωτσοβός) Γεωργίου, Παπαδήμας, Καψιώτης, Λένγκα, Πάτας, Μπάτζεφ (70′ Μέμος), Γούλας (60′ Σίτσκοφ), Ιβάνοφ (46′ Χαλκιαδάκης), Μίλιτς, Μηνάς, Κοτάτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Βαγγέλης Λαϊβεράς): Παπαδόπουλος, Κολιός, Μαρινάκης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Καψαλόποδας(75′ Παλαιοπάνος), Ράπτης, Σαμιώτης, Δαμασής, Παναγιωτόπουλος, Ευθυμιάδης(65′ Χριστόπουλος)