Connect with us

5ος Όμιλος

Επισκοπή-Ατρόμητος Πειραιά 4-0

Published

on

Τέσσερα γκολ, δύο δοκάρια, δύο ακυρωθέντα τέρματα και καλό ποδόσφαιρο ήταν το ρεζουμέ της αναμέτρησης ανάμεσα στην Επισκοπή που επικράτησε με 4-0 του Ατρόμητου Πειραιά στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης».

Η επιστροφή στο στάδιο Ρεθύμνου συνδυάστηκε με το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα εντός έδρας για φέτος και με πολύ καλή εμφάνιση από τους παίκτες του Μάρκου Στεφανίδη. Δύο γκολ στο α’ (27’ Μποτωνάκης, 42’ Κούρτι) και άλλα δύο στο δεύτερο (63’, 65’ Κατσικοκέρης) ήταν το κυρίως μενού της Ρεθυμνιώτικης ομάδας για το τελικό 4-0 που χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

Το ματς:

Στο πρώτο ημίχρονο κι έπειτα από ένα 20λεπτο όπου η γηπεδούχος ομάδα χρειάστηκε να προσαρμοστεί στις συνθήκες (γηπέδου και αντιπάλου), άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες ενώ πολύ γρήγορα βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 7’ ο Τζωρτζάτος σούταρε από πλάγια για να παραχωρήσει κόρνερ με ωραία απόκρουση ο Νικηφόρος.
Στο 22’ από τη σέντρα του Κούρτι, ο Χαλκιαδάκης έκανε την προβολή από πολύ κοντά στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 1-0: Στο 26’ από το κόρνερ του Σουμπασάκη, ο Μποτωνάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα από το Ρέθυμνο!

Στο 28’ ο Κατσικοκέρης σούταρε για να κοντράρει η μπάλα στον Τζωρτζάτο την τελευταία στιγμή και να φύγει κόρνερ.

Στο 30’ ο Σουμπασάκης τροφοδότησε με κοφτή μπαλιά τον Κατσικοκέρη που πλάσαρε έξυπνα αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του εξελθόντα Χατζάκη.
Στο 39’ από το κόρνερ του Ντάφλα, ο Σαμιώτης έπιασε την κεφαλιά στο α’ δοκάρι αναγκάζοντας τον Νικηφόρο σε μια σημαντική απόκρουση.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ! 2-0: Στο 42’ από την επέλαση του Κατσικοκέρη από έξω δεξιά, έφερε τη μπάλα εντός περιοχής, ο Κούρτι θέλησε να σουτάρει «με τη μία», η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με ψύχραιμο πλασέ σκόραρε!

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος ρίσκαρε, η ομάδα του Ρεθύμνου βρήκε διαδρόμους, σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τον Κατσικοκέρη σ’ ένα δίλεπτο και έχασε την ευκαιρία για ένα ακόμη μεγαλύτερο σκορ από το 4-0.

Στο 52’ από την εκτέλεση κόρνερ του Σερβιλάκη, ο Σαββίδης έπιασε μια πισινή κεφαλιά «ψαράκι» αναγκάζοντας τον Χατζάκη να διώξει δύσκολα.

Στο 59’ ο Χαλκιαδάκης πάσαρε στον Σερβιλάκη που έπιασε ένα “ξερό” διαγώνιο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι, στη συνέχεια ο Γιόρνταν «γέμισε» προς τον Κατσικοκέρη που από τη μικρή περιοχή σημάδεψε εκ νέου το οριζόντιο δοκάρι του Χατζάκη, το ριμπάουντ πήρε ο Κούρτι που σούταρε και πάλι από το ύψος της μικρής περιοχής ανενόχλητος στέλνοντας τη μπάλα πάνω από την εστία.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 3-0: Στο 63’ η ομάδα του Μάρκου Στεφανίδη κυκλοφόρησε με ηρεμία τη μπάλα, ο Κούρτι πάσαρε στον Σερβιλάκη εκείνος έβγαλε όμορφη μπαλιά στον Κατσικοκέρη που από θέση κλασικού φορ «με τη μία» πλάσαρε στα δίχτυα!

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 4-0: Γρήγορη αντεπίθεση από τα αριστερά στο 65’, ο Γιόρνταν τροφοδότησε παράλληλα τον Κατσικοκέρη κι εκείνος με εξωτερικό φάλτσο πλάσαρε –έστω και πιεζόμενος- στα δίχτυα!

Στο 68’ το πολύ δυνατό σουτ του Γιόρνταν θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Χατζάκης.

Τρομερό σουτ στην κίνηση από τον Νάκα στο 87’, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό «Γ» της εστίας του Ατρόμητου.

Στο 90’ ο Κεσίδης σούταρε με δύναμη για να αποκρούσει δύσκολα ο Χατζάκης.

Η διαιτησία: Κουκουράκης (Χανίων), Αναστασάκης, Κομισοπούλου (Χανίων).
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Στεφανίδης): Νικηφόρος, Νάκας, Σερβιλάκης (79’ Γεωργούλης), Μποτωνάκης, Σέχου, Χαλκιαδάκης, Σουμπασάκης, Σαββίδης (73’ Γκαρθία), Κατσικοκέρης, Κούρτι (67’ Κεσίδης), Πήλιος (58’ Γιόρνταν).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Καλύβας): Χατζάκης, Βυζανιάρης, Γαβαλάς Γ. (76’ Τσαραούσης), Αρβανίτης (67’ Φυσαράκης), Σαμιώτης, Ταμπάκης, Τζάθας (55’ Κατσαβριάς), Τζωρτζάτος, Δανασής, Ντάφλας, Κωτσάλας.