Connect with us

8ος Όμιλος

Επισκοπή-ΟΦΙ 1-2

Published

on

Η ομάδα της Επισκοπής ηττήθηκε από τον ΟΦΙ με 1-2 στο ΔΑΚ Γάλλου «Π. Βαρδινογιάννης»  ωστόσο αυτό το φιλικό είχε να δώσει αρκετά πράγματα στον προπονητή , Γιώργο Λυρώνη εν όψει του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας αυτή την Κυριακή (26/8) στη Χαλκίδα απέναντι στον ΑΟ Χαλκίς.

Σαφώς και η ομάδα του Ρεθύμνου παρουσιάστηκε με τέτοιο τρόπο προκειμένου να αγωνιστούν αυτοί που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο Ελλάδας (δεν μπορούν να αγωνιστούν ως την 1η Σεπτεμβρίου μεταγραφές όπως οι, Κατσικοκέρης, Ρούσσης) γι’ αυτό και είδαμε αρκετές αλλαγές τόσο στα πρόσωπα όσο και στις θέσεις.

Φυσικά υπήρξαν και κάποιοι αυτοματισμοί που βγήκαν κυρίως στην επίθεση με κύριο εμπνευστή τον Μουσταφά Μπανγκούρα.

Όσο για τον ΟΦΙ είναι η ομάδα που πέρυσι τερμάτισε πολύ ψηλά στη βαθμολογία του 8ου ομίλου και που φέτος –κι αυτός- έχει ενισχυθεί με καλές μεταγραφές.

Σημειωτέον, στο ματς αγωνίστηκε και ο Γάλλος Κίμις Μπράουν ο οποίος τελεί υπό δοκιμή.

Το ματς:

Σε ένα σημείο όπου η ομάδα έπαιζε επιθετικά ψάχνοντας τρόπους να ανοίξει την άμυνα του ΟΦΙ, δέχθηκε το πρώτο γκολ.

ΓΚΟΛ! 0-1: Στο 15’ ο ΟΦΙ ξεδίπλωσε μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Τοπούζη, τον Παπαδόπουλο και τον Γκίκα να αλλάζουν εξαιρετικά τη μπάλα κι ο τελευταίος έβγαλε μια σέντρα όπου βρήκε στην κίνηση τον αμαρκάριστο Μαρτσάκη ο οποίος από κοντά πλάσαρε εύστοχα.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! 1-1: Η ομάδα μας συνέχισε να ψάχνει με σύνεση την ισοφάριση και τα κατάφερε όταν ο Μπανγκούρα έβγαλε μια εξαιρετική ασίστ στον Τζόρνταν. Ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του Ιβάν «τσιμπώντας» τη μπάλα με αποτέλεσμα ο κίπερ του ΟΦΙ να τον ανατρέψει. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπανγκούρα ο οποίος σημάδεψε σωστά!

Στο 43’ ο Πήλιος έκλεψε τη μπάλα από τον Κορομηλά και σούταρε απευθείας για να μπλοκάρει ο Ιβάν.

Ο Μπλέντι έβγαλε σέντρα, ο Τοπούζης έπιασε μια αδύναμη κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Κελαϊδή.

Στην επανάληψη η ομάδα μας έδειχνε να έχει τον έλεγχο αλλά προδόθηκε και πάλι από δεξιά.

ΓΚΟΛ! 1-2: Ο Μπλέντι εκμεταλλεύτηκε ένα κενό, έβγαλε μια κοφτή μπαλιά όπου η μπάλα πέρασε στην πλάτη της άμυνας και ο επερχόμενος Γκίκας στο 57’ έκανε πλάσαρε στα δίχτυα.

Στο 59’ ο Ιβάν βγήκε στο όριο της περιοχής και έδιωξε με το κεφάλι, το ριμπάουντ πήρε ο Μπανγκούρα που σούταρε βιαστικά άουτ.
Στο 83’ ο Σωπασής εκτέλεσε έξυπνα ένα φάουλ, ο Κατσικοκέρης έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η διαιτησία: Σταυρουλάκης Γ., Δασκαλομαρκάκης, Καλυβιανάκης.
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Λυρώνης): Κελαϊδής (46’ Γκαβρίλοβιτς, 72’ Μανιαδάκης), Φοβάκης, Σουμπασάκης (69’ Έρι Ματαραγκάσι), Σέχου (70’ Λουμπάκης), Μποτωνάκης (65’ Γεωργούλης), Σαββίδης (62’ Χαλκιαδάκης), Κεσίδης (46’ Σωπασής), Νάκας, Πήλιος (70’ Κίμις), Μπανγκούρα (70’ Κατσικοκέρης), Τζόρνταν (69’ Τσικουδάκης). Έπαιξαν ακόμη και οι Ρούσσης, Φοντουραδάκης.
ΟΦΙ (Μάγγος): Ιβάν (84’ Ταρτάλας), Αναστασόπουλος (46’ Καλημέρης), Μπλέντι, Μίγγας (46’ Δερμιτζάκης), Κορομηλάς, Πότσι (83’ Δαβίδ) Κέβιν (65’ Κωνσταντίνου), Μαρτσάκης (46’ Τζελέπης), Γκίκας (69’ Κόλεφ), Παπαδόπουλος (75’ Πυθαρούλης Γ.), Τοπούζης (46’ Γκέκας).