Connect with us

4ος Όμιλος

Επισκοπή-Παλαιόχωρα 4-1

Published

on

Την ήττα με 4-1 γνώρισε η ομάδα της Παλαιόχωρας σε φιλικό παιχνίδι στο Ρέθυμνο απέναντι στην Επισκοπή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Χανιώτες προηγήθηκαν με τον Ζαιμίδη με υπέροχη ομαδική προσπάθεια και άψογη εκτέλεση, χάνοντας ακόμα αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν και αλλά τέρματα,παρότι οι γηπεδούχοι στο 0-0 έχασαν πέναλτι, με τον Γύπαρη να μαντεύει σωστά και να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αρκετές αλλαγές και η κούραση από την προετημασια και τις συνεχόμενες διπλές προπονήσεις (ήταν και το 3ο παιχνίδι σε 8 ημέρες), οδήγησαν την ομάδα της Παλαιόωρας στην πρώτη της ήττα στα έως τώρα παιχνίδια της.

Επισκοπή (Χρήστος Βασιλείου): Δημαράκης, Λαζαρίδης (46′ Νάκας), Αντωνόπουλος (46′ Κολοβάκης), Λουμπάκης, Γεωργούλης, Βασιλείου Ι. (46′ Φράγκος, 82′ Γασπαράκης), Σουμπασάκης, Σκούφος, Σπανουδάκης (46′ Γκιόκας), Τριχάκης (46′ Χαλκιαδάκης), Ματαραγκάσι.

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Γύπαρης, Καζαντζίδης, Ζουμπούλης, Κουμπαρούλης, Σαμαράς, Κορνελάτος, Τζαγκαράκης, Κερμενίδης, Μάστορας, Ζαϊμίδης, Αθανασόπουλος.

Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Δρακάκης, Παπαδοκωνσταντάκης, Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Μαζιώτης, Αντ. Μανουσάκης, Δ. Μανουσάκης, Καρανάκης, Κουλούρης.