Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Κουράκη στον Κρουσώνα

Published

on

Έναν ποδοσφαιριστή που τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσε τον ηγέτη του ΠΑΟ Κρουσώνα ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο ασπρόμαυρους σύλλογος. Ο λόγος για τον επιθετικό Νικο Κουράκη ο οποίος μετά από ένα χρόνο απουσίες επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: Με μεγάλη χαρά η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΟ Κρουσώνα ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Κρουσανιώτη επιθετικού, Νίκου Κουράκη!

Μετά την περσινή του παρουσία στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ με τη φανέλα του ΑΟ Τυμπακίου, ο Νίκος Κουράκης θα αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η αγωνιστική παρουσία, η εμπειρία και η ποδοσφαιρική προσωπικότητα του 37χρονου επιθετικού αναμένεται να αποτελέσουν οδηγό για την ομάδα την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους φυσικούς ηγέτες του ΠΑΟ Κρουσώνα και σημείο αναφοράς της αναγέννησης και καταξίωσης της ομάδας τα τελευταία χρόνια στο κρητικό ποδόσφαιρο.

Σε δήλωσή του ο Νίκος Κουράκης τόνισε τα εξής: «Είναι χρέος και καθήκον μου να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεση της ομάδας, η οποία διένυσε τις τελευταίες εβδομάδες δύσκολες στιγμές και συνεχίζει να δίνει τη μάχη για την ποδοσφαιρική της επιβίωση. Ασφαλώς νιώθω πολύ όμορφα που επιστρέφω στην ομάδα της καρδιάς μου και του τόπου μου και όλοι μαζί έχουμε την ευθύνη και την υποχρέωση να προσπαθήσουμε και να παλέψουμε για το καλό του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Ραύκου, Γιώργο Μαγκουσάκη, με τον οποίο είχα συμφωνήσει να συνεργαστούμε μετά την αποχώρησή μου από το Τυμπάκι και από τη στιγμή που τέθηκε το θέμα της επιστροφής μου στον Κρουσώνα, δεν δημιούργησε κανένα εμπόδιο και διευκόλυνε τις όποιες εξελίξεις. Ο Γιώργος Μαγκουσάκης είναι ένας σπουδαίος παράγοντας του τοπικού ποδοσφαίρου και ο σεβασμός στο πρόσωπό του είναι απεριόριστος…»